2777
2789
عنوان

از شوهرم خسته شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 19069 بازدید | 87 پست

اينطور كه از حرفات متوجه شدم اين آقا اعتماد به نفس شما رو خورد كرده 

اول سعي كن خودتو باور داشته باشي چرا احازه ميدي بهت بگه تو هيچي نميشي اونقدر از خودت مطمعن و به قولي از خود راضي باش تا بفهمه همه چي ميشي 

لطفا براي سلامتي ني نيم يه صلوات بفرستيد 😘😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه بی لیاقت😐 این مردا تا زن میگیرن یادشون میفته خونواده هم دارن۰ حرص نخور تو هم به روش خودت تلافی کن۰ 

یا رادَّ ما قَدْ فاتَ : عمر های به سر آمده، روزهای گذشته، خون‌های ریخته، عشق‌های گم شده، آبروهای رفته، بغض‌های شکسته، اشک‌های چکیده، و آب‌های از جوی رفته را تو باز می‌گردانی ای باز گرداننده‌ی از دست رفته‌ ها!

عزیزم یه مدت رسیدگیاتو کم کن یا کلا تعطیل کن فقط به تجدید روحیه و خودت برس هرکلاسی هم دوست داری برو بذار هرچی میخاد مسخره کنه اصلا محل نذار ، باهاش سرسنگین باش و دور و برش نپلک ایقد 

پسر کوچولوی دوست داشتنیم طعم خوشبختی رو درکناره تو چشیدم 
یکم بهش بیمحلی میکنم از اولم طوری رفتار کردم که از سرش زیادم و لطف کردم زنش شدم در کنارشم خیلی دوسش ...

من واقعا شوهرم و دوس دارم اما وقتي بهش مبگم مسخرش مياد.كلا ميگه تو فقط پول من و دوس داري نه من و.اينا همه طرز فكراي خواهراشه كه هميشه ميگن فلان دختر فاميلمون پول پرسته شوهرش و برا پول ميخواد.اينم مثل اوناست.در صورتي كه يادش رفته من زنش شدم پول خرجيمون و بابام ميداد.

سلام  ببخشید ازم ناراحت نشین ولی واقعا چطور تحمل میکنید ؟ قدر خودتون رو چرا نمیدونید

تحملش که بلاخره میاد ما یه مثلی داریم میگیم صبر از جبره 

ولی اینو موافقم که استارتر باید واسه خودشون ارزش قائل باشن 

❤💚❤😍تیکر تولدمه😍❤💚❤

خیلی پوزش میطلبم و بلا نسبت یه سری آقایون .

مردو باید با چرب زبونی خرش کنی و سوارشی مردا ر  مثل بچه ها باید با قوربونا برم و فدات شم و بعضی مواقع مظلوم نمایی به راه آورد.با کل کل یچی درست نمیشه

خودتو ببر بالا..بهترین لباسارو بپوش تو خونه ..نگه ندار برای مهمونی ..بهترین ظرفتو استفاده کن..گل هندوانه رو بردار برای خودت..یه مدت جلوش به خودت ارزش بده تا اونم یاد بگیره..خرج بتراش..بگو چند سال بات مراعات کردم الان خداروشکر دستت به دهنت میرسه دیگه فلان چیزو میخوام..