2777
2789
عنوان

لطفا راهنمایی کنید😢

96 بازدید | 7 پست

بعد ۴ سال دوستی،اومد خواستگاری،بابا بااین وصلت مخالف بود ولی بخاطر من قبول کرد،خیلی رسمی و خشک و سنگین باشون رفتار کرد،من مادر ندارم،کسی بجز منو بابا و دوست پسرم و خانوادش نبودن،خانوادش همون لحظه بله خاستن،چون یکسال پیش این مساله مطرح شده بود،بابا بشون گفت دوروز دیگه تماس بگیرید،دو روز بعدش زنگیدن،بابا با لحن تند بشون گفت باید ب بزرگای فامیل بگم بعد،اونا اصرار کردن بله رو بده.بابا بشون گفت انشالله خیره.ولی ظاهرا شما آداب و رسوم بلد نیستین،دوس پسرم بخاطر این حرف بابا بش برخورد و گفت ب پدرم توهین شده،و خیلی بی رحمانه کات کرد.دو هفته س..وگفت دیگه قصد ادامه نداره،ب نظرتون حق ب اوناس؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعدا میفهمین که پدرتون صلاح شمارا می‌خواسته و با اون آدم خوشبخت نمیشدید.من که برام دقیقا همین اتفاق ...

بابا کلن با خواستگار بداخلاقی میکنه.عادتشه.خودش مخالف نشون‌میده.واس خاهرامم همینطور بود ولی همسراشون تحمل کردن.این میگفت من تحمل نمیکنم.من فلان موقعیت اجتناعی رو دارم.بابات حق نداره اینجور رفتار کنه.گفتم عادتشه.بعد ازدواج اصلا خونهء دختر نمیره.فقط جلسه خاستگاری بداخلاقی میکنه.اصن انگار ن انگار.عشقی بود.خاطره ای بود.دارم دق میکنم

با اینکه در جریان خوب و بد ماجرا نیستم.ولی مطمئنم که پدرتون کار درست رو انجام داده.بالخره تجربش بیشت ...

همه جوره خوب و مهربون.فقط مغرور بود.میگفت من فلان موقعیت اجتماعی رو دارم.بابات حق نداشت ایجور رفتار کنه.گفتم کلن با همسرای خاهرامم همینکار کرد.اونا تحمل کردن و ازدواج کردن.گفت من تحمل نمیکنم

درسته، خب حرفش خوب نبوده .ولی واقعا دیگه اینهمه با هم بودید و بخاطر یه حرف شما رو فراموش کرده. یه زن ...

کلن بابا تو جلسه ،ب پسره محل نمیزاشت و تحویلش نمیگرفت.بااینکه پسره تحصیلات عالیه و موقعیت بالایی داره و پولدار.جلسه یکساعت بیشتر نبود.دو بار بشون گفت،اگ حرفی ندارید بفرمایید،من دیگه نمتونم صحبت کنم،ولی مامانش اصرار میکرد با مهربانی...بعد یکساعت بشون‌گفت،من خسته م.اونام پاشدن..بعد دوروز زنگیدن بابا ایجور جواب داد