2777
2789

که حرف و باز کنم؟ فامیل هست میخوام به این بهانه یه کم باهاش حرف بزنم شاید فرجی شد..ایشون داره دکتری  میخونه..البته رشته هامون خیلی باهم متفاوته..نظر بدین چی بپرسم

درمورد امتحان جامع میتونی بپرسی، که چقدر جدی و ایتا، ایا تا قبلش میتونی کار کنی یا نه؟

استاد راهنما چه مدلی برداری، کسی که خیلی گیر بده و پیگیر باشه یا بزاره خودت انجام بدی

راجب فرصت مطالعاتی خوراکه بپرسی، شرایطش، گرنتی که دانشگاه میده، میشه باهاش مهاجرت کرد؟ خودش نمیخواد اقدام کنه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درمورد امتحان جامع میتونی بپرسی، که چقدر جدی و ایتا، ایا تا قبلش میتونی کار کنی یا نه؟استاد راهنما چ ...

خودش فرصت مطالعاتی رو خارج از کشور گذرونده  چند ماه...من تازه میخوام برا دکتری بخونم چی‌بپرسم🥲چون همه ی اینا رو هم میدونم و هم با سرچ تو گوگل میشه فهمید چیکار کنم..کمک‌کن خواهر

خودش فرصت مطالعاتی رو خارج از کشور گذرونده چند ماه...من تازه میخوام برا دکتری بخونم چی‌بپرسم🥲چون ه ...

نه راجب فرصت مطالعاتی گیرو گور زیاده، که چند نفر و گرنت میکنن، باید سطح دانشگاهش چی باشه، چه دانشگاهی رفته، چجوری پیدا کرده دانشگارو، پذیرش چجور گرفته، اینا خیلی راحت نیست خیالت راحت، طبیعی بپرسی، ازین نظرم طبیعیه، که خیلی ها اصلا دکتری ایران میخونن واسه همین فرصت مطالعاتی که بتونن پذیرش بگیرن برن به عنوان فرصت مطالعاتی بعد یا اون کشور مبدا تبدیل کنن به دکهری یا بعدش اونجا برن برای پست داک، در ثانی چون پسر بوده باید یه پولی میزاشته برای سربازی که برگرده، بگو چون تو که پسر نیستی شاید نخوای برگردیو میخوای بری خارج و ازین چرت و پرتها 😁 

نه راجب فرصت مطالعاتی گیرو گور زیاده، که چند نفر و گرنت میکنن، باید سطح دانشگاهش چی باشه، چه دانشگاه ...

وای تو چقد خوبی..مرسی واقعا...اینم بگم من تازه میخوام برا کنکور دکتری بخونم؟ این سوالا رو بپرسم ضایع نیست؟, خودت دکتری داری؟

امتحان جامع چی هست؟

بعد اینکه درساتو پاس کردی تو دکتری یه امتحان هست، که چندین درس و شامل میشه، یه سبدی از چندین درس هست ازشون انتخاب میکنی، بعد اونا رو باید امتحان بدی، یه مصاحبه شفاهی هم داره که هم علمیه هم راجب انگیزه دکتری و ایناست، اگر اون موقع استاد راهنمات ازت راضی نباشه با مثلا خیلی امتحانات و خوب نمره نگرفته باشی و معدلت خوب نباشه ، اخراجت میکنن، ولی اگه اون بگذرونی دیگه رسما‌ دسگه دکتری و بقیشو راحت میری ، بعدش میری برای تصویب پروپوزال و اینا 

بعد اینکه درساتو پاس کردی تو دکتری یه امتحان هست، که چندین درس و شامل میشه، یه سبدی از چندین درس هست ...

هرچند یادم نیست اول پروپوزالو باید تصویب میکردی یا امتحان جامع رو 

وای تو چقد خوبی..مرسی واقعا...اینم بگم من تازه میخوام برا کنکور دکتری بخونم؟ این سوالا رو بپرسم ضایع ...

نه بابا کلا خوب بگو‌انگیزت‌اینه که با این ترفند بری خارج، اره عزیزم تازه هم دفاع کردم تموم شده 😁

نه بابا کلا خوب بگو‌انگیزت‌اینه که با این ترفند بری خارج، اره عزیزم تازه هم دفاع کردم تموم شده 😁

تبریک میگم عزیزم انشالله بهترین ها سر راهت قرار بگیرن و از موفقیت هات بهره ی کامل رو ببری..مرسی از راهنمایی های خوبت واقعا😍🌹

خیلی ممنون، ان شالله شما هم به هرچی میخوای برسی ❤️❤️

عزیزم میشه لطفا بیای..حرفایی که میخوام بهش بگم و‌یه جا نوشتم الان برات اسکرین میفرستم لطفا نظر بده خوبه یا نه؟