2777
2789
عنوان

دلم گرفته بچه ها کمکم کنید

103 بازدید | 12 پست

من حدودا سه سال بود عقد بودم سر اینک شوهرم فحاش بود بددهن بود همش پشت مامانش بود بااینک میگف حق با منه ب خانوادم و خودم تهمت میزد منو مینداخت بیرون از خونشون اومدم قهر و میخام جدایشم الا دو هفتس شوهرمم عین خیالش نیس تازه میگ طلاهاتو بده مهرتم ببخش طلاقت میدم واسم مهم نیس دلم گرفته چطوری ی ادم میتونه اینقد بی معرفت و نامرد باشه؟من هنوز زنشم اما اینقد ادم عوضی میشه؟😔دلم خیلی کبابه مقصر اکثر دعواهامونم مامانش بود اما اون پشت مامانش بود همیشه😔پشت منم بود اما در نهایت پشت مامانش بود الانم دلم خونه همش میگم مگ من زنش نبودم اونهمه عاشقتم دوست دارم بدون تو میمیرم چیشد پ😔دوهفتس نمیگه زن دارم زندس یا مرده😭😭

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ولش کن بابا بزاره بره گم سه برو مهرتو بزار اجرا پدرشم در اررر از هیچتم نگذر

خانوادم ميگن خوشحال باش ك زود شناختيش اما من دوسش دارم 😭نميخاسم زندكيم اينجوري شه دوس داشتم برم سر زندكيم خيلي واس خونمون تلاش كردم حالا يكي ديك بايد بشع خانوم اون خونه😭از طرفي دلم شكسته ك اينقد بي غيرت و بي وجدانه ك زنشو ول كرده

مامانشو نميتونس اينجوري ول كنه اما منو كرد😭همش ميگم چيكار كنم بعد اون😭

گولشو نخوری مهرتو‌ببخشی

نميخام ببخشم 

اما اگ نبخشم اونم طلاق نميذه😭خيلي نامرده منو ول كرده ب امون خدا

من هرچقدم بد باشم اخلاق بد داشته باشم حقم اين نبود منو اينجوري ول كنه يا فوشاي ناموسي بم بده يا منو از خونشون بندازه بيرون يا روخانوادم چاقوبكشه😭

مهریه پشتوانه زنه اگه ببخشی مردا دیگه آزادی میفته دستشون نه تحت هیچ شرایطی مهریتو نبخشی

نميخام ببخشم اما نبخشم طلاقم نميده😭دلم داره ميتركه😭ي مرد چطوري ميتونه اينجوري زنشو ول كنه سراغشو نگيره😭

خانوادم ميگن خوشحال باش ك زود شناختيش اما من دوسش دارم 😭نميخاسم زندكيم اينجوري شه دوس داشتم برم سر ...

ولش کن اگر میخوای از این به بعد بهتر زندگی کنی فراموسس کن نترس کسی خر نیست زن اون بشه اون خونه تاواخرر خالی میمونه و لش کن چند سالته

اکانت ۳ نفره مون💞🤪

نميخام ببخشم اما نبخشم طلاقم نميده😭دلم داره ميتركه😭ي مرد چطوري ميتونه اينجوري زنشو ول كنه سراغشو ن ...

عزیزم مهرتو بذار اجرا 

شاید ترسید وآدم شد 

خدایا کمکم کن جز تو هیچکس رو ندارم که دلسوزومهربان باشه 
ولش کن اگر میخوای از این به بعد بهتر زندگی کنی فراموسس کن نترس کسی خر نیست زن اون بشه اون خونه تاواخ ...

٢٤ سالمه😭يك سال خونرو بنايي ميكرديم بازسازي ميكرديم پدر جفتمون دراومد اينقد زحمت كشيديم نظافتش چقد سخت بود جهاز خريدن من چقد زحمت داشت ك توي زحمت اونم شريك بود

خيلي تلاش ميكرد نميدونم چرا خودشو اصلاح نکرد ک زندگی کنیم

همشم مقصر مامانشه خیلی خط میداد بهش همش اپن مقصره زندگیه منو نابود کرد باورم نمیشه کسی ک هروز صدبار ب من زنگ میزد سه سال یدفه اینجوری بیخیال من شده

عزیزم مهرتو بذار اجرا شاید ترسید وآدم شد

چ ادمی

حرمتی نمونده فوش و توهین و تهمتی نمونده ک ب من نداده باشه منو ازخونه انداخته بیرون صد بار وقت و بی وقت

هربار قهر بودیم دوهفته دوهفته رفته و خبری ازش نشده

امااین سری دیگ هیچ خبری ازش نیست اونموقه گه گداری مامانش زنگ میزد اما اینسری انگار از خداشونه😔خیلی نامردن همشون😭