2777
2789

گفتم بخنیدم شاد شیم اخه هر تایپکی که در این موردا مبیبینم در مورد کارای سم دهه ۶۰یا۸۰،هستن دهه۹۰هم که گذشته بباید تعریف کنید

یکم بخنیدم 😜😂😂😂

وای اون کلیپس ها ک اندازه کله ات بودن مکانیسمش هم اینطوری بود هرچی کلیپس بزرگ تر طرف داف تره    

🚫🚫🚫کسایی ک نظر مخالف من دارن تحت هیچ شرایطی ، تاکید می‌کنم تحت هیچ شرایطی کامنت من رو رپیلای نزنن‌ و در تایپک های من شرکت نکنن چون نظرشون رو نه میخونم نه جواب میدم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مانتو دکمه دار تنگ و کوتاه  ابروهای نخی . ی تیغ میزدن ب ابرو کلا محوش میکردن جاش ی خط باریک مث مو میکشیدن و حس انجلینا جولی میگرفتن

موهای فشن  

🚫🚫🚫کسایی ک نظر مخالف من دارن تحت هیچ شرایطی ، تاکید می‌کنم تحت هیچ شرایطی کامنت من رو رپیلای نزنن‌ و در تایپک های من شرکت نکنن چون نظرشون رو نه میخونم نه جواب میدم

کتونی قرمز 

مانتو تنگ در حد ناموس 

پوست برنز 

البته دهه ۹۰ دو قسمته ۹۵ ب اینور دیگه خدایی همه چی جمع شد ولی قبلش از ۸۵ تا ۹۵ دوره ای بود واس خودش

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 

موی فوکُل 🤣🤣 لجندا میفهمن چی میگم

لباسهای تنگ و جنس پارچه کشی

ابروهای زرد رنگ با موهای زرد رنگ تر

کلیپس طاقچه ای

آدامس رو شتری جویدن یکی از متد های باکلاسی محسوب میشد

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
ابرو هاشون رو اندازه یه خط باریک میکردن

اون مال هشتاد بود😂

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
گلیپس اخ اخ یه کوه درست میکردن بالا سرشون از در داخل نمیشد

اره یادمه مامانم هر وقت میرفتم بازار هرکدوم بزرگتر بودنو انتخاب میکرد میزد منم بچه بودم حسرت کلیپس میخوردم مث مامانم بزنم سرم 😂😂😂😂