2777
2789

منو شوهرم دعوا کرویم سر این ک بیکاره روز مزد داره کار میکنه بعد میره برا برادرش ۵۰۰ تومن مشروب این جور چیز میخره ک با دوستاش شب بشینه 

مادرش توی خونه ک نصفش به نام شوهرم هست نشسته قرار اجاره خونه ما رو بده ولی دبه کرده نداده 

منم بهش گفتم مادر ادم درست حسابی نیست توی ی چهارواحده نشسته دوستای پسرش میان 

شاید مادرت هم بینشون بشینه مشروب بخوره 

ما ن خونه داریم ن شغل ن ماشین 

اینم بگم امدن خواستگاری گفتم خونه داره ولی بعد عقد مادرش رفت توش نشست 

چ کار کنم برم خونه بابا یا نه

خب حق با شمایت درست

ولی ب مادرش توهین کردی گلم ب معنی حرفت فکر کن یکی ب مادر خودت این حرفو بزنه چ حالی میشی

بد نگوییم به مهتاب اگر تب داریم🦄🌌..  یعنی میشه منم ی روزی تاپیک بارداری بزنم😔 بگم خدایا شکرت منم مامان شدم ،بگم ویار دارم حالم بده،بگم امروز تکون خوردناشو حس کردم،بگم شبا اذیتم خوابم نمیبره،بگم منتظر به دنیا اومدنشم...بگم شبا تا صبح گریه میکنه خواب ندارم...اگه امضام رو خوندی برای حاجتم ی صلوات میفرستی😉 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنظرم شوهرت روی مادرش غیرتی شده

بالاخره مادر برای همه یه چیز مقدسیه 

اگر واقعا رابطه آتون خیلی بیخ داره به بزرگتر بگو بیاد کمکتون یا به مشاور

اما اگر نه بشین خونتون حل و فصل کن داستان رو

اولین اقدام به بارداری ۱۳ابان ۱۴۰۰ منتظرم همین روزا بیای تو دلم💔 امروز ۷ ابان ۱۴۰۲ و هنوز منتظرم بیای تو دلم مامانی...مامان جان من چه خطایی کردم که خدا تورو بم نمیده؟💔بالاخره حاجتموو گرفتم و اومدی تو دلم مامانی😍😍😍 بعد از اصلاح سبک و کلی دکتر و امپول..وقتی با تن و روح خسته همچنان تلاش میکردم رفتم اعتکاف و از ته دلممم دعاا کردم و مهمتر از همه ختم صلوات حضرت زهرا رو گرفتم درست ماه بعدش تو حرم امام رضا بوددم و اونجا هم به جوادش قسم دادم و صلوات خاصه حضرت زهرا فرستادم...وقتی برگشتم خونه حالت تهوع هام شروع شد ۲۷ فروردین ۱۴۰۳فهمیدم ۸ هفته ااس تو دلمی ...وقتی صدای قلبت رو شنیدم اشکام گوله گوله ریخت ...تازه مامانی خانم دکتر تاریخ لقاح رو تقریبا ۲۰ روز بعد از اعتکاف محاسبه کرد🥰🥰🥰 شما هدیه ی خدایی..شما هدیه ی حضرت زهرایی😇😇..واسه تمامممم حاجت دارا تمام کسایی که منتظرن دعا کنید بد دردیه