2777
2789
عنوان

ازه یه پسره خوشم اومده

187 بازدید | 16 پست

بچه ها من دوس ندارم اینو با دوستام مطرح کنم دردودل کنم ولی اینجا ناشناسم

از یه پسره خوشم اومده دانشجوی دکتری دانشگاه خودمونه پسر بدی نیست غذا هم واسم میپزه🥲 

همین دیگه همین

منتها من کلا زود از یکی دلزده میشم و مطمئنم نیستم در طولانی مدت ازش همچنان خوشم بیاد یا نه

ولی برام غذا میپزه

فردا قراره برام لوبیاپلو بپزه ببریم بیرون شهر پیک نیک بخوریم

لازم نيست نظرات من باب ميل همه باشه ولي همه ي ما ازاديم نظرات خودمون رو بديم.لازم نيس من همه رو متقاعد كنم مثل من فكر كنن ولي بايد كاري كه از ديد خودم درسته رو انجام بدم☺️

اهان یه چیز دیگه اینکه توی خونش مثل خودم گل و گیاه زیاد داره که من خیلی با ادمهایی که اهل گل و‌گیاهن حال میکنم

و اینکه ظرفهای توی جا ظرفیش همه ست بود و مرتب

لازم نيست نظرات من باب ميل همه باشه ولي همه ي ما ازاديم نظرات خودمون رو بديم.لازم نيس من همه رو متقاعد كنم مثل من فكر كنن ولي بايد كاري كه از ديد خودم درسته رو انجام بدم☺️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

خب جیکار کنیم تنوع طلبی

هیچی لازم نیست کاری کنی فقط میخواستم دردودل کنم

اهان یه چیز دیگه اینکه توی خونش مثل خودم گل و گیاه زیاد داره که من خیلی با ادمهایی که اهل گل و‌گیاهن ...

😑😑😑😑😑😑

مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

اینجوری ک گفتی همه چیزش تکمیله فقط مونده عضو نی نی سایت بشه

یه بنده خدایی میگفت دیدی قلب بعضیا از جنس سنگ میمونه ؟                                                      گفتم یعنی خیلی بیرحمن؟                                                                                                       گفت نه یعنی وقتی یکی و دوست داشته باشن اسم اون شخص تا ابد تو قلبشون حک میشه و هیچ وقت پاک نمیشه ...
اینجوری ک گفتی همه چیزش تکمیله فقط مونده عضو نی نی سایت بشه

والا اشپزیش ۲۰

فکر کنم از راه شکم داره وارد قلبم میشه 

اگر مجردی زندگی میکنه برو باهاش زندگی کن .

اونقدر نمیشناسمش

ادم باید یکیو چندسال بشناسه که تصمیم بگیره باهاش زندگی کنه

به علاوه اینکه خونه ی خودم جای خیلی بهتریه

اونقدر نمیشناسمشادم باید یکیو چندسال بشناسه که تصمیم بگیره باهاش زندگی کنهبه علاوه اینکه خونه ی خودم ...

شما دوتا با هم ازدواج میکنین و با هم زندگی میکنین پس چه بهتر هرچه زودت با هم بودنو شروع کنین . 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .                

شما دوتا با هم ازدواج میکنین و با هم زندگی میکنین پس چه بهتر هرچه زودت با هم بودنو شروع کنین .

رو‌چه حسابی میگی باهم ازدواج میکنیم؟

اون از من ۱۱ سال بزرگتره من خجالت میکشم به دوستام بگم ازش خوشم اومده

رو‌چه حسابی میگی باهم ازدواج میکنیم؟اون از من ۱۱ سال بزرگتره من خجالت میکشم به دوستام بگم ازش خوشم ا ...

از خودت هم خجالت میکشی باهاش ازوواج کنی ؟

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .                

از خودت هم خجالت میکشی باهاش ازوواج کنی ؟

متوجه منظورت نشدم