2777
2789
عنوان

اینقدر جیغ زدم

266 بازدید | 13 پست

من افسردگی گرفته بودم خوب شدم یعنی خودم خودمو خوب کردم 

حرف ها ، فکر ها ، رفتار ها ، تمام اینا رو هم جمععع شده بودننننند 

فشار ها ، روحی ، روانی ، جسمی ، 

فشار افکار ، فشار درس ، فشار خیلی چیزها 

اینکه نمیتونم حرفمو بزنم 

و خیلی خیلی چیزای دیگه 

امروز داشتم با مامانم حرف میزدم یعنی همین الان 

تا شروع کردم مامانم قهر کرد از بچگی همینجوری بود 

تا ی زره صداتو میبردی بالا قهر میکرد می‌گفت گمشو برو نمی‌خوام باهات فعلا حرف بزنم 

دیگه فروپاشی کرد تمام این سالها 

اینقدر جیغ زدم ، اینقدر جیغ زدم ، گفتم از بچگی نزاشتی حرفمونو بزنیم بعد میگه چرا اینقدر تو و داداشت پرخاشگرین ، جیغ میزدم و گریه میکردم داداشمم بود فقط نگاه میکردن 

بعد اومدم تو اتاقم 

غیر ارادی ، کنترل نشده دارم گریه میکنم 

وقتی آمدم اصلا تو حال خودم نبودم انگار اصلا از این دنیا خارج شده بودم .

بعد امدم به خودم دیدم هی داره میگه ، خجالتم نمی‌کشه ، فلان و ببسارو 

نمی‌خوام تهش بگم خدایا کاش بمیرم بر خلاف بقیه . 

فقط اومدم بگم هیچی رو نریزید تو خودتون . 

لطفاً 💔🖤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهر من جدیدا یاد گرفته وقتی میخوای باهاش حرف بزنی یه چیز چرتی میگه که بحث عوض شه .

دلم میپوکه خووو 😔😔😔😔😔😔😔

جدیدا تو نی نی سایت مد شده وقتی میخوان یکی رو نصیحت کنن اولش مینویسن " ببین عزیزم من مسلمان نیستم و دین شما رو قبول ندارم ولی بنظرم فلان و بهمان و ........ " خب وقتی از پاسخ طرف اونقدر میترسی که خودتو کافر نشون میدی بهتره فاز نصیحت هم نگیری ... چه کاریه آخه ... البته جدیدا گفتن این جملات رو کلاس میدونن و شایدم توجیهی برای کارهای غیرشرعی. (دین هیچ ربطی به آخوند جماعت نداره) ///// یه چیز دیگه هم بگم و عذرخواهی کنم از شما عزیزان، من زیاد اهل خوندن اعلانات نیستم . از اون زنگوله بالای صفحه خوشم نمیاد . بنابراین اگه جوابی ندادم ناراحت نشید ... بطور اتفاقی اگه بین کامنتها ریپلای شما رو دیدم باکمال میل جواب میدم ///// اونقدر دلم برای جوانان ساده و بی پناه هموطنم میسوزه که همیشه و همه جا یک دعا ورد زبونم هست و اونم عاقبت بخیری پسران و دختران سرزمینم هست .

بخدا منم خسته شدم 

اصلا خدا چرا ما رو آورده فقط زجر بکشیم 

نه کس و کاری دارم نه کسی که حامیم باشه 

ای کاش خانواده ای نداشتم تا اینکه داشته باشم ولی گوه بهترشون باشه 

فقط کارم شده گریه هیچ کاری نمیتونم بکنم برای خودم 

بعد وقتی حرف دلمو به خانواده‌ م میزنم به جای درک کردن،بهم میگه روانی هستی تو باهام مثل سگ برخورد میکنن 

آخه اینم شد زندگی 

ای کاش بمیریم راحت شیم یا کاش اونا بمیرن ما خلاص شیم

اگه این امضا رو دیدی اتفاقی نیست خدا خواسته حتی اگه شده یه صلوات برای شفای بیمار عزیزم بخونید ممنونتونم 🙏🙏🙏🙏💚 روزی ما دوباره کبوترهایمان را🕊️پیدا خواهیم کرد🌝و مهربانی دست زیبایی را خواهد گرفت🦋و من آن روز را انتظار می‌کشم🌱حتی روزی که دیگر نباشم...   برای زندگی کردن در میان آدمیان، باید برای همه، با هر خصوصیتی که دارند، هرقدر هم نابهنجار باشد، حق وجود قائل باشیم و فقط می‌توانیم بکوشیم که از خصوصیاتشان برحسب نوع و کیفیتی که دارند استفاده کنیم. اما نه می‌توانیم امیدی به تغییرشان ببندیم، نه چنان که هستند محکومشان کنیم. این درست مصداقِ این ضرب المثل است که: زندگی کن و بگذار زندگی کنند                          🚌  ته اتوبوس...آن صندلی آخر،کنار شیشه....بهترین جای دنیاست ...

وای منم خیلی اینجوری میشدم .من که عین روانیا خودمو میزدم .. سر چیزای چرت اینجوری قشلق پا میکردم و انقدر جیغ میزدم و حتی فحاشی ..الان اروم ترم ولی همش انگار یکی تو سرم جیغ میزنه ..فکر کنم یکم دیگه راهی تیمارستان شم

میفهمم چی میگی خودم امروز فقط سر یه مهمونی نرفتن دعوایی شد بیا و ببین همش میگن تو روانی ای افسردا ای نمیتونی مثل آدم بری تو جمع و... درحالی که من فقط این مهمونی رو دوست ن استم  ۲۳ سالمه ولی اجازه تصمیم گیری ساده رو ندارم من روانی نیستم افسرده هم نیستم فقط نمیخوام برم تو مهمونی ای که نه هم سن منن نه هم فکر من ...همش میگن تو می خوای آبروی مارو ببری ،میگن اینا همین یه بچه رو دارن باهاشون نمیاد مهمونی ...بابا طرف گوه خورده با ۷جدو آبادش ، رشته تحصیلیم اجباری،آرایش اجباری،مهمونی اجباری من تو تصمیماتم هیچ وقت دخیل نبودم وقتی آرایش ساده ای میکنم به جای اینکه تعریف کنن ازم یا هیچی نگن بهم میگن شبیه فاحشه ها شدی آخه کدوم دختری با آرایش شبیه فاحشه ها میشه