2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مزون لباس عروسی دارن یاجشن تولد میدم واسه اجاره میارن هرتم بخوای انجام میده براتون الهی خوشبخت بشی

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

خرید های عروس می‌زارن داخلش تزیین که برای عکس گرفتن اینا قشنگ باشه

من عروسی نداشتم. غریب هم هستم. کسی را نداریم. برای دخترم میپرسم بزرگه. 

هیچی از رسم و رسومات را بلد نیستم. اگه یک موقع برای دخترم خواستگار بیاد بلد نیستم چی کار کنم 

مگه خرید عروس را روز عقد کنان نمی‌برن؟ 

روز بله برون که مهریه را تعیین می‌کنند. 

اصلا هیچی بلد نیستم 

من عروسی نداشتم. غریب هم هستم. کسی را نداریم. برای دخترم میپرسم بزرگه. هیچی از رسم و رسومات را بلد ن ...

ایشالله بسلامتی نه گلم وقتی که خواستگاری میان  وقتی جواب تون مثبت باشه شما حرف تون می‌زنین شرایط تون اینکه مهریه چقدر باشه جهاز چطوری باشه و...بعد بله میگین خانواده پسر سری بعد انگشتر میارن با یه تیکه طلا و پارچه و چادر و...تزیین می‌کنن اینا رو بستگی به رسم داره ولی اکثرا بله برون با دختر و خونه دختر خانم