2777
2789
عنوان

شوهرای شماهم همینقد بی تفاوتند😭

316 بازدید | 32 پست

من  شوهرم اصلا انگار منو نمیبینه 

لباس قشنگ میپوشم نمیفهمه یه کلمه نمیگه قشنگه یا هرچیزی مگر خودم بپرسم یه کلمه بگه اره خوبه  هرکاری میکنم عین خیالش نیس فقط با گوشیش بازی میکنه میخوابه 😭

صبح گفتم من حوصلم سررفته میرم بیرون یه کلمه نگفت نرو صبح جمعه ای کجا  ، پنجشنبه جمعه میشه فقط میشینه خونه نه بیرونی نه چیزی خیلی کسل کنندس 

انگار شوهرم نیس هیچ غریبس😭 شوهرای شما هم همینقد به همه چیز بی تفاوتن؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برای خودت یه دنیای کوچیک شاد بساز. وقتی ببینه روحیه ت بالاس برای خودت شادُ خوشحالی. شوهرت میاد سمتت. مردا دوست دارن زنا مرموز باشن. کنجکاو میشن.

♡مهربونم میشه یه صلوات مهمونم کنی♡🌹 لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ🌹
برای خودت یه دنیای کوچیک شاد بساز. وقتی ببینه روحیه ت بالاس برای خودت شادُ خوشحالی. شوهرت میاد سمتت. ...

یمدت همینطوری بودم ولی بیشتر از هم دور شدیم سمتم نیومد که هیچ بلکه بدتر طلبکار شد 

خب تو دوره دوستی چجور بود؟ بنظر من همسرت افسردگی گرفته

تو دوستی هم حرف عاشقانه اینا زیاد نمیزد میدونستم از لحاظ کلامی اینا چطوریه ولی خیلی حواسش بهم بود یعنی یکم ناراحت میشدم فوری میومد از دلم دراره نمیزاشت ناراحت اینا بشم خیلی توجه می‌کرد الان ولی هیچی 

کلا عوض شده 

احساس میکنم دوستم نداره 🥲

تازه چهار ماهه عروسی کردیم اومدیم وضعم اینه🥲شب پیشش گریم میگیره از بی توجهیش‌اینم‌ حتی نمیفهمه اصلا ...

چرا اینقدر زود ؟دعوایی جنجالی چیزی داشتین؟

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟