2777
2789
عنوان

اب پیاز و مو😍 🧅🧅🧅

1736 بازدید | 34 پست

میگن داخل اکثر محصولات مراقب از مو از اب پیاز استفاده میکنن  من موهام طبیعیه ریزشش ولی بازم خیلی حساس میشم  میخام اب پیاز بزنم هم پرتر شه هم بلند تر ولی خب میگن باید کل کف سر  بزنی وقتی کف سرم مو داره چجوری بزنم 

کاربر __اقا     ادما در نهایت میرن دنبال لیاقتشون  برو همون جایی که محل......بهت نمیده   

یه چیزایی اومده سرش شبیه شونه است به یه بطری مخصوص وصل میشه 

سر اون شونه هاشم سوراخه همه میتونی باهاش شونه کنی 

هم مواد رو به کف سرت برسونی 

احتمالا داروخونه یا لوازم بهداشتیا داشته باشن

هر آدمی با کاراش لیاقَتِشو فَریاد میزَنِه..!️ خدای حس شیشماااااا👻 درخواست=ردشدن.                                                         * امضامودیدی برای عاقبت بخیری خودموخانوادم دعاکن*.   موافق نیستی ریپلای نکن باتچکر🙏😎

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چجوری باید بزنیم چ‌پیازی

پیازش فرقی نداره ولی پیازهای بنفش بهترن

پیاز رنده کنید یا توی رنده برقی ریز ریز کنید اب پیازو قشنگ به صورت مالشی به سر بزنید بعد ۲۰ دقیقه بشورید روزی یک بار اینکارو انجام بدید توی یک هفته نتیجه اونو نیبینید

آخر همه چی قشنگه .اگر خوب نشد بدون حتما آخرش نرسیده
پیازش فرقی نداره ولی پیازهای بنفش بهترنپیاز رنده کنید یا توی رنده برقی ریز ریز کنید اب پیازو قشنگ به ...

موهام بلنده خب نمیرسه  همش  کف سر بزنم  مگر اینکه کچل کنن

کاربر __اقا     ادما در نهایت میرن دنبال لیاقتشون  برو همون جایی که محل......بهت نمیده   
شما شامپو چطوری میزنی به سرت اینم مثل شامپو بزن

خب شامپو کف میکنه زیاده 

نمیشع اینو قاطی شامپو کرد؟؟ 

شما وقتی میزدی  مثلا چند قاشق اب پیاز بپد؟

خب شامپو کف میکنه زیاده نمیشع اینو قاطی شامپو کرد؟؟ شما وقتی میزدی مثلا چند قاشق اب پیاز بپد؟

من یک یا دو پیازو رنده میکردم قشنگ فشارشون میدادم که ابشون در بیاد بعد به سرم میزدم و ماساژ میدادم هم ریزش مو ها برطرف شد هم نازکی موها از بین رفت کلی هم موها براق شد 

من یک یا دو پیازو رنده میکردم قشنگ فشارشون میدادم که ابشون در بیاد بعد به سرم میزدم و ماساژ میدادم ه ...

چند سری زدی  دیگه ادامه ندادی؟

چند سری زدی دیگه ادامه ندادی؟

من ریزش شدید داشتم خواهرم 

موها هم بشدت نازک شده بود 

هرچی سرم و داروهای جورواجور گرفتم اثر نکرد 

یکی بهم گفت از اب پیاز استفاده کن 

اول خندیدم چون داروهای خارجی جورواجور و گرون استفاده کرده بودم اثر نکرد 

ولی باز به حرفش گوش کردم 

من کلا یک هفته اول نتیجشو دیدم ولی برای دو هفته انجام دادم 

الان هم هفته ای یک بار انجام میدم 

باور نمیکنید ریزش اصلا ندارم موها خیلی قوی شدن و حتی موهای جایگزین هم در اومده پر پشت و شفاف 

من ریزش شدید داشتم خواهرم موها هم بشدت نازک شده بود هرچی سرم و داروهای جورواجور گرفتم اثر نکرد یکی ب ...

چه خوب من ریزش نداشتم اما مدتیه میریزه اگه ور برم باهاشون  

بو نمیده؟😂😂  قرمز زدی یا سفید

چه خوب من ریزش نداشتم اما مدتیه میریزه اگه ور برم باهاشون بو نمیده؟😂😂 قرمز زدی یا سفید

خب شما ۲۰ دقیقه میزاری بعد میشوری بعد از شستن دیگه بویی نداره 

پیاز فرقی نداره ولی بنفش بهتره 

خب شما ۲۰ دقیقه میزاری بعد میشوری بعد از شستن دیگه بویی نداره پیاز فرقی نداره ولی بنفش بهتره

مرسی ممنون 🙂