2777
2789
عنوان

بچه ها تن و بدنم میلزه

80 بازدید | 13 پست

من 19سالمه🙂🤗

در سن پایین تر یا ینفر نامزد بودیم که بخاطر خانوادش بهم خورد من چندسال حتی نمیتونسم ب کسی فکر کنم

اینم بگم ما فقط نشون کرده هم بودیم کسی هم خبر نداشتش ب غیر از خود خانواده ها دیشب یهو فیلم پ. ورن برام فرستاد من از نوتیف دیدم ولی سین نزدم خودم خجالت کشیدم بعد از چند دقیقه پاک کرد و گف ببخشید فلان اینا گوشیم هنگ کرد فرستاد منم ب روی خودم نیوردم گفتم چیو؟

بنظرتون منظورش چی بوده خیلی ترسیدم از دیشب حالم بده بنظرتون منظور بدی داشت؟

زمانی ک باهم بودیم میگف من اصلا سمت این چیزا نمیرم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بعد معلوم بود فیلم پ. ورن میبینه چون ربات بود ازش دانلود کرده بود

دیدن یا ندیدیش مگه واست مهمه؟

فقط 27 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایاشکرت .تیکر بارداری نیست.تیکر هدفمه

شاید راست گفته

برادر زاده همسر منم گوشیشو هک کرده بودن به همه مخاطباش از این چیزا رفته بود.کلی هم معذرت خواست

من دو سه نفر دیدم اینجوری هک شده گوشیاشون نترس احتمالا تو مخاطباش بودی واسه توهم اومده

برای سلامتی تو راهی هام دعا کنید🥹❤️

شاید راست گفتهبرادر زاده همسر منم گوشیشو هک کرده بودن به همه مخاطباش از این چیزا رفته بود.کلی هم معذ ...

اخه ربات تلگرام بود معلوم بود خودش نگا میکرده قرستاده

دستش خورده حتما می‌خواسته بفرسته تو فضای ذخیره خودش اشتباهی فرستاده برای شما بهش فکر نکن

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
اخه ربات تلگرام بود معلوم بود خودش نگا میکرده قرستاده

خب هک کردن گوشیشو دیگه

اونی که هک کرده میتونه از هرجایی هر پیامی بفرسته

ذهنتو درگیرش نکن.اون الان داره از کل مخاطباش معذرت خواهی میکنه

فوقش بلاکش کن

برای سلامتی تو راهی هام دعا کنید🥹❤️