2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چقدرم میخوابن شهریوریا همش خوابه اگه بهشم بگی بدش میاد خانواده دوسته 

بله .. موردی هم داریم که اخر هفته به اندازه یه هفته خستگیهاش میخوابه که طبیعیه البته..

بنده آقای برفچال هستم.پاسخگوی سوالات شما در زمینه تعمیر لوازم خانگی هستم در حد توان.. 
بله .. موردی هم داریم که اخر هفته به اندازه یه هفته خستگیهاش میخوابه که طبیعیه البته..

اخلاقشون خوب باشه کسی با خوابیدنشون مشکل نداره

تو شاهکار خلقتی تحقیر را باور مکن...

انشاءلله...ولی هر عملی عکسالعملی داره..

تا وقتی با ادمی که نرمال هست خوب باشیم چرا باید با ما بد رفتار کنه و بد اخلاقی و..؟

درک متقابل خیلی مهمه..و زندگی ساز.

یا علی

بنده آقای برفچال هستم.پاسخگوی سوالات شما در زمینه تعمیر لوازم خانگی هستم در حد توان.. 
انشاءلله...ولی هر عملی عکسالعملی داره.. تا وقتی با ادمی که نرمال هست خوب باشیم چرا باید با ما بد رف ...

بله درسته.

تو شاهکار خلقتی تحقیر را باور مکن...
واای.شما خودت احساساتی هستی؟تو زندگی اذیت نمیشی؟

والا منم زیاد برون گرا نیستم ولی نه در حد همسرم 

ابراز احساسات میکنم ولی خوب زن بنظرم خیلی نیاز داره 

الهم صلی الی محمد وال محمدوعجل فرجهم برای خونه دارشدن همه مستاجرا 
من ازین ماه اصلا خوشم نمیاد البته به کسی برنخوره خاهشا... اخلاقیات خاصه خودشونو دارن و مرداشون غیرقا ...

دقیقا - مرداش اصلا خوب نیستن من که چندین مورد دیدم و شنیدم گارد خاصی نسبت بهشون دارم