2777
2789
عنوان

اینای که سه تا بچه دارن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 242 بازدید | 22 پست

دو تا کافیه دیگه!!!!

واقعاً بارداری و زایمان و بچه داری حوصله می خواد بخوای از اول باز شروع کنی.🫠🫠

فقط 4 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💞تیکرِ تولد یک سالگی دخترام💞 این که بخوای با محدودیت و اصرار کسی بهت وفادار باشه مثل این می مونه که تیکه های لیوان شکسته رو با زحمت بخوای بچسبونی و توش آب بخوری همین قدر بی فایده و همین قدر بی معنی!!

من یدونه دارم میخوام برا دومی اقدام کنم. در کل از نظرم خانواده ایده آل سه تا بچه دارن. ولی اگه شرایط مالی داری و اعصابت قویه و حال و حوصله داری. سه تا بچه مسلما بهتر دوتاست. والا اکثر آمریکایی ها که حداقل چهار تا بچه دارن خیییلی هم زندگی خوبی دارن. متاسفانه تو ایران یه طرز فکر اشتباهی بین مردم افتاده که فرزند کمتر زندگی بهتر ولی در واقع اصلا اینجور نیست...

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند تا دارین و چند سالشونه؟

دوتا دارم

زیر ۶ سال

من یه معلمم🌱.دلیل اینکه میام نی نی سایت سرگرمی نیست،یه جور انجام وظیفه س،یه جور کمک کردن، البته تا جایی که بدونم.پستایی که میذارم برای روشن شدن افکار هست. اتفاقا از اینکه ریپلای میکنید و جواب نظراتم رو میدید خیلی خوشحال هم میشم. در ضمن ،ادامه ی امضام تبلیغ نیست. تجربه  ی شخصی خودم و گروووهی از انسان هاست. * وقتی خواستید زندگی مشترک خیلییی خوبی داشته باشید و همسرتون رو اونجوری هست درک کنید و درست زندگی کنید،هم چنین وقتی نمیدونید چجور مردتون رو قوی و بزرگ ترش کنید و چطور مرد مقتدر زندگیتون کنیدش، به این آی دی تو ایتا پیام بدید.Admin_hamsardari@ ( ادمین دوره ی همسرداری). یا واذد این لینک شید(https://eitaa.com/joinchat/4060939106C6b31f6b3be)اونوقت بشین زیر سایه ی مردونش لذت زن بودن رو تجربه کن.
خداحفظشون کنه قصد دارین سومی و بیارین؟

آره عزیزم

چهارمی رو هم دوست دارم 

اگر جونم بکشه

ولی سومی رو به امید خدا به زودی 

من یه معلمم🌱.دلیل اینکه میام نی نی سایت سرگرمی نیست،یه جور انجام وظیفه س،یه جور کمک کردن، البته تا جایی که بدونم.پستایی که میذارم برای روشن شدن افکار هست. اتفاقا از اینکه ریپلای میکنید و جواب نظراتم رو میدید خیلی خوشحال هم میشم. در ضمن ،ادامه ی امضام تبلیغ نیست. تجربه  ی شخصی خودم و گروووهی از انسان هاست. * وقتی خواستید زندگی مشترک خیلییی خوبی داشته باشید و همسرتون رو اونجوری هست درک کنید و درست زندگی کنید،هم چنین وقتی نمیدونید چجور مردتون رو قوی و بزرگ ترش کنید و چطور مرد مقتدر زندگیتون کنیدش، به این آی دی تو ایتا پیام بدید.Admin_hamsardari@ ( ادمین دوره ی همسرداری). یا واذد این لینک شید(https://eitaa.com/joinchat/4060939106C6b31f6b3be)اونوقت بشین زیر سایه ی مردونش لذت زن بودن رو تجربه کن.
آره عزیزمچهارمی رو هم دوست دارم اگر جونم بکشهولی سومی رو به امید خدا به زودی

انشاالله

چند سالتونه؟ خو چراداینقد دیر اقدام کردین واسه سومی؟

نفسم بچه هامن خدایا عاقبت بخیرشون کن
انشااللهچند سالتونه؟ خو چراداینقد دیر اقدام کردین واسه سومی؟

حدود ۳۰