2777
2789

سلام 

مادرشوهرم وقتی میاد خونه من غذا نمیخوره پدرشوهرم هم پرهیز غذایی داره همه چیز نمیتونه بخوره

ولی این که مادرشوهرم غذاهای من را نمیخوره رفته رو مخم کلی زحمت میکشم در حد دوسه تا لقمه میخوره 

حتی غذا از بیرون هم گرفتم نمیخوره ولی باز بیشتر خورد بیرونیها را

بعد اینبار به شوهرم گفتم‌ببریمشون رستوران 

یه رستوران هست تخت و اینا داره و فضای سبز داره غذاهاش هم مناسبه و مطمین از لحاظ کیفیت

بنظرتون زشته

چون نمیارمشون خونه مون بده ممکنه دلشون بشکنه یا آه بکشن؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میان خونه پسرشونو ببینن.

تو غذا بزار.

خورد.که خورد نخوردم به جهنم

"نذار يه غم، هزار تا نعمت رو از يادت ببره !"🌱📿.                 نه ازدواج کردن اونقدر خاصهو نه جدا شدن اونقدر فاجعه و بحرانما عادت كرديم با خاص كردن رويدادهاعدم وجود و نبودشون را تبديل به فاجعه كنيم.واسه همينه كه در بعضی از جوامع٣٠ سالگى سن خاصيه چون فكر ميكنن بعدش قراره چى بشه!حالا قبلش چى بوده كه بعدش چى باشه!٢٩ سالگيمون خيلى خاص بود حالاكه ٣١ سالگيمون بخواد فاجعه باشه؟!اصلا فراتر از اون از صفر تا ٣٠ سالگيمون چه گلى به سرمون زديم كه حالا از ٣٠ تا ۶۰ نمی‌تونیم بزنيم؟اما ما هنر و تخصص اصليمون خود زنيهيعنى عاشق اين هستیم كه شرايط عادى رو بحرانى كنيمو بعدش براش دنبال راه حل بگرديم.الآن كسانى كه طلاق گرفتن مردن؟يا كسانى كه ازدواج نكردن خيلى درمانده هستن؟يا كسانى كه بچه دار نشدن خيلى بدبخت هستن؟!چى تو سر ماست انصافاً؟!لطفاًياد بگيريم كه ازدواج و مدرک تحصيلى و بچه و...معيار ارزش گذارى ما نيستو اين‌ها فقط انتخاب‌ها و تصميماتیه كه ما در طول زندگى ممكنه بگيريم يا نگيريم.پس هر موضوعى رو اونقدر خاص نكنيمكه جهت مقابلش تبديل به فاجعه بشه.‌
مادرشوهرت خونه هیچ کس نمیخوره؟یعنی همه جا همینطوره؟

نه خیلی میخوره غذا

ولی ماه رمًان دعوت کردم نخوردن بعد روزه نمیگیرن گفتن ظهر غذا خوردیم و بهونه اوردن

ولی جاهای دیگه بیشتر میخورن مثلا یه رون کامل را میخوره ولی خونه من کباب بود مرغ بود کشک بادمجون بود نخورد

دلیل خاصی داره که نمیخوره

غذا از بیرون بگیر بگو جون غذای منو نمیخورین از بیرون گرفتم

خدایا،راهی نمی بینم ،آینده پنهان است، اما مهم نیست همین کافی ست که تو راه را میبینی و من تو را...
دلیل خاصی داره که نمیخورهغذا از بیرون بگیر بگو جون غذای منو نمیخورین از بیرون گرفتم

فک کنم میترسه دعا اینا بهش زده باشم

شایدم چون زیاد روابطمون خوب نیست یه حالت تدافعی داره و نمیخوره

نه خیلی میخوره غذاولی ماه رمًان دعوت کردم نخوردن بعد روزه نمیگیرن گفتن ظهر غذا خوردیم و بهونه اوردنو ...

اگه از عمد و از روی بدجنسی نمیخوره

اتفاقا من حتما یا غذای بیرون میگرفتم یا میبردم بیرون

همچین ادمی لیاقت نداره براش وقت بزاری ک 

آه کشیدن چیه این خرافات چیه آه بکشه به دعای گربه سیاه بارون نمیاد

نه خیلی میخوره غذاولی ماه رمًان دعوت کردم نخوردن بعد روزه نمیگیرن گفتن ظهر غذا خوردیم و بهونه اوردنو ...

اگه اینطوره خوب بی احترامی به حساب میاد نمیگم شما هم بی احترامی کن ..ولی چرا ببری بیرون واسه کسب که به سفره تون احترام نمیذاره .....غذا بیرون بگیر و خیلی دوستانه و مودب بگو چون غذاهامو نمیخورین از بیرون گرفتم ....

خدایا،راهی نمی بینم ،آینده پنهان است، اما مهم نیست همین کافی ست که تو راه را میبینی و من تو را...
فک کنم میترسه دعا اینا بهش زده باشمشایدم چون زیاد روابطمون خوب نیست یه حالت تدافعی داره و نمیخوره

مگه شما اهل دعایی.....ببخشیدا ولی  نوع حرف زدنتون یه جوریه که انگار بهش حق میدین