2777
2789

من دو هفتس عمل کردم بینهایت از دکترم راضیم خدا خیرش بده بعد چندسال تونستم درست نفس بکشم

هرچقدر گزارش بزنید باز خود خدا و روایات نگفتن سگ نجسه!شعور بحث ندارید گزارش میزنید بحثش جداس ولی آیه و روایاتو که نمیتونید گزارش بزنید "وَ ما مِنْ دَابَّة فِى الاَْرْضِ وَ لا طائِر یَطِیرُ بِجَناحَیْهِ إِلاّ أُمَمٌ أَمْثالُکُمْ ما فَرَّطْنا فِى الْکِتابِ مِنْ شَیْء ثُمَّ إِلى رَبِّهِمْ یُحْشَرُونَ"
من دو هفتس عمل کردم بینهایت از دکترم راضیم خدا خیرش بده بعد چندسال تونستم درست نفس بکشم

عزیز پیش کدوم دکتر عمل کردین؟

اگر ایران گورستان تمام آرزوهایم شود باز قلبم را در خاکِ پاک این وطن چال خواهم کرد♥️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیز پیش کدوم دکتر عمل کردین؟

آقای ابوالفضل محترمی،البته ایشون مدلای بینیشون اکثرا طبیعی درمیاد کبودی و نقاهتمم تقریبا صفر بود

هرچقدر گزارش بزنید باز خود خدا و روایات نگفتن سگ نجسه!شعور بحث ندارید گزارش میزنید بحثش جداس ولی آیه و روایاتو که نمیتونید گزارش بزنید "وَ ما مِنْ دَابَّة فِى الاَْرْضِ وَ لا طائِر یَطِیرُ بِجَناحَیْهِ إِلاّ أُمَمٌ أَمْثالُکُمْ ما فَرَّطْنا فِى الْکِتابِ مِنْ شَیْء ثُمَّ إِلى رَبِّهِمْ یُحْشَرُونَ"
آقای ابوالفضل محترمی،البته ایشون مدلای بینیشون اکثرا طبیعی درمیاد کبودی و نقاهتمم تقریبا صفر بود

عزیز آبجی من نیمه فانتزی میخواد،دکتری رو میشناسین که خوب باشه؟آخه خودمون شهرستانیم تاحالا تهران نیومدیم دکتراشم نمیشناسیم

اگر ایران گورستان تمام آرزوهایم شود باز قلبم را در خاکِ پاک این وطن چال خواهم کرد♥️

عزیز آبجی من نیمه فانتزی میخواد،دکتری رو میشناسین که خوب باشه؟آخه خودمون شهرستانیم تاحالا تهران نیوم ...

من خودم پیش ایشون رفتم و نیمه فانتزی عمل کردم ولی طبیعیه بقول بقیه پلنگ عمل نمیکنه با دستگاه پیزوسرجری عمل میکنه من خودم با اینکه دو هفتس عمل کردم هرکی میبینه میگه بیشتره دروغ میگی😂خواهر شوهرم پیش دکتر مفرد عمل کرده اونم راضیه یه دکتر دیگم میشناسم که الان چشمشو لازیک کرده و تا عید عمل نمیکنه

من خودم پیش ایشون رفتم و نیمه فانتزی عمل کردم ولی طبیعیه بقول بقیه پلنگ عمل نمیکنه با دستگاه پیزوسرج ...

ممنون عزیز

ممنون عزیز

خواهش میکنم ولی باز شما تحقیق کنید بعد انتخاب کنید

سلام شما راضی بودین از دستگاه پیزوسرجری؟

سلام من راضی بودم ولی دوستم که رفته بود مطب وقت بگیره گفت دو نفر اومده بودن اونجا یکیشون میگفت مشکل تنفسی داره اون یکیم گوشت اضافه اورده بود برای همین پیش دکتر من عمل نکرد از هفته پیشم که بمن گفته استرس دارم منم اینطوری شم😐

سلام من راضی بودم ولی دوستم که رفته بود مطب وقت بگیره گفت دو نفر اومده بودن اونجا یکیشون میگفت مشکل ...

نه بابا نگران نباش از عملای دکترا کم پیش میاد اینجوری شن و تازه به بینی خودشون هم خیلی ربط داره حتما خودشون مشکلی داشتن، من می‌خوام پیش دکتر سامانی عمل کنم خیلی دودلم نمی‌دونم چیکار کنم شما شهیاد سامانی رو میشناسین؟

نه بابا نگران نباش از عملای دکترا کم پیش میاد اینجوری شن و تازه به بینی خودشون هم خیلی ربط داره حتما ...

امیدوارم،نه عزیزم من اصلا تحقیق نکردم برای دکتر رفتم مرکز طبی که چند تا جراح دارن اونجا نسبت به کاری که میخواستم برام دکتر انتخاب کردن خالمم اونجا رفته بود بیشتر دوستاشم همینطور همشونم راضی بودن

سلام لطفا برای عمل بینی  دکتر مسعود حسن پور انتخاب نکنید با توجه به تجربه عمل بینی که پیش ایشون داشتم دکتر بی وجدان و بی کفایت و بی نظمی هستند از رفتن به مطب که حدود 4تا5 ساعت معطل میشید تا روز عمل در کیلینیک که حدود 5ساعت طول کشید عملم انجام بشه آخرم کاری کرد که هرروز از خدا میخوام جوابشو بده به تیلیغات عمل خیریه  که در پیج اینستا میذاره توجه نکنید حتما رفتید مطب با کسانی که میان و زود میفرستندداخل صحبت کنید برای اینکه متوجه خرابکاری هاش نشید زود کارشون انجام میدن بخدا قسم به خاطر دردی که دارم میکشم و روح و روانی که ازم داغون کرده این پیام گذاشتم 

سلام عزیزم میشه بگی چ اتفاقی واسه بینیت افتاده

سلام عزیزم ، بینی بنده استخونی بود یکم انحراف داشت 10 سال بود مشکل سینوزیت داشتم عفونت از پشت حلق به ریه میریخت نفس تنگی میگرفتم چندتا دکتر بهم گفتند شاید بخاطر انحراف بینی هم باشه ، خیلی از عمل بینی میترسیدم گفتم حالا که میخوام انحراف عمل کنم زیبایی هم انجام بدم . بخدا قسم بینی من خیلی به صورتم میومد وقت ویزیت خواستم مدل طبیعی باشه یکم نوک بینی جمع بشه الان یه بینی کوتاه ، نوک بینی که با معیارهای زیبایی که با چانه هست خیلی عقب هست  نوک بینی افتاده و  فرورفته رفتم پیش 2تا پزشک مشاور گفتند که غضروف نداره ، جای بخیه گوشت برآمده فرم سوراخهای بینی هم طوری عوض شده که تو هیچ عکسی تو پیج ندیدم اینطوری عمل شده باشه ، رفتم مطب خودشون دیدند گفتند که خوب ممکنه قصور پزشکی باشه صبر کن تا یکسال دیگه بیا برای ترمیم ، چهره من داغون شده ، بخاطر اینکه ایشون برای پول مریض زیاد گرفت و کلی خسته بود از ساعت 2.5تا6.5 نشستم تو کلینیک تا نوبت عمل من برسه با همسرم کلی ناراحتی پیش اومد  تو کلینیک میگفت که این چه دکتر بی نظمی هست میریم مطب 5تا6ساعت معطل میشیم اومدیم کلینیک هم این وضع خلاصه که الانم میگه با توجه به آناتومی بینی ، این شکلی شده بهش گفتم شما بعنوان پزشک مشاور میتونستید بفرمایید که اگر قرار بود زشت بشه عمل نکنم چرا این بلارو سرم آوردید الان باید صبوری کنم هیچ وقت ایشونو نمیبخشم به خدا واگذار میکنم وقتی 2بار رفتم مطب برای ویزیت قبل عمل میدیدم یه سری افراد میان و زود میرند داخل بعد از عمل متوجه شدم و همون بلا سرخودم اومد برای اینکه کسی متوجه نشه چقدر خرابکاری داره ، فکر میکردم بخاطر اینکه عمل شدن زود کارشون انجام میشه و منتظر وقت ویزیت نیستند .