2777
2789
عنوان

یه دختره اویزون نامزدم شده😐

592 بازدید | 53 پست

قضیه از این قراره که یه دختره هست که تو دفتر پیشخوان کار میکنه و پیج نامزد من هم بالاس و این دفتر چون نزدیکه ما بسته هامونو میدیم اینجا بعد من متوجه شدم که این دختره هی استوری های نامزد منو نگاه میکنه و زنگ میزنه به شاگرد ما که بسته هارو بیار یا چرا نمیاری این حرفا بعدش دیروز من دیدم که لواشک روی میز نامزدم بود خودش هم نبود از شاگردش پرسیدم این از کجا اومده گفت گفت که اون خانومه که بسته میفرسته اورد بعد من تعجب کردم امروزم رفتم مغازه نامزدم پیشش ظهر که این خانوم دوباره اومد اونجا که برگه کد رهگیری هارو بده با ارایش غلیظ در حالی که شاگرد ما خودش میره میگیره برگه رو و چند روز قبل هم چندتا بسته داشتیم که برگشت خورده بود نامزدم گفت شاگردمو میفرستم بیاد بگیره گفت نه خودم میام براتون میارم 😐

چجوری کاری کنم بفهمه که نامزدم متاهله و دیگه نیاد مغازش؟

بگو حلقشو نشون بده نامحسوس

با آرامش وارد شوید! اگه آدم عنق و بی‌ظرفیتی هستید، روی من ریپلای نکنید. صبر و حوصله‌م رو دادم اجاره، اونم بدون پول پیش. اگه دنبال تخلیه انرژی منفی هستید، یه سایت بوکس باز کنید، اینجا رینگ اعصاب نیست. ممنون که درک می‌کنید            

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینا اگه بفهمن متاهله به نظرت فرقی براشون داره؟

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

نامزدتان باید خودش کاری کنه که بفهمه طرف مقابل متاهل هستش ولی زمانی که ایشون آمدن نزدیک همسرتون باشید و هی عزیز و همسرم به همسرتون بگید 

انسانیت داشته باشیم به معنای واقعی در غیر این صورت فقط یک مخلوق هستیم مثل همه مخلوقات جهان 

تو با نامزدت کار میکنی؟

اگر آره تو قرار بزار باهاش که بیاد کدرهگیری هارو به تو بده

اصلا هم اخم و تخم نکن

به نامزدتم بگو عجیب نیست رفتارش؟

ببین اون چی میگه

اگر تکرار شد برو دفتر پیشخوان به متصدی تذکر بده که احتیاجی نداریم کسی پاشه بیاد سر کار و زندگی ما و بخواه ک به دختره تذکر بدن

ببین اگه نامزدت هرزه نباشه موفق میشی تو بیرون کردن این دختره کثافت اما اگه نامزدت هرزه باشه مثه شوهر من کاری نمیشه کرد

ب نظر من برو سراغش رک بهش بگو نیا مغازه ما چشاتو در میارم یا برو بگو شما دیگه بخودت زحمت نده کرک و پرت می‌ریزه ها بیای مغازه شوهر من شاگردمون وظیفه خودشو بلده نیاز نیست شاگرد بشی شما

اینایی که توی بحث کم میارید میاید سراغ تاپیکام محض اطلاع از شما احمق ترو خر ترو بیشعور تر وجود نداره میدونید؟؟ جواب منطقی نداره میاد سراغ تاپیکام بعد میگه تو بهت خیانت شده اسکل مطمن باش توی تاپیکای خودتم ی چیزای هست که بیام با خاک یکسانت کنم، این جنگ تفتیش تاپیکو تو شروع می‌کنی اما پایانش دست منه😎