2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

احتمالا سرده یا اینکه دغدغه فکری داره و خستساز اول همینطور بود

دیگ هرچقدم دغدغه فکری داشته باشن

میگن مردا با همین رابطه خستگیشونو‌رفع میکنن ک😒🤦🏻‍♀️

ن اولا خوب بود هرچی میگذره بدتر میشه

دل مرنجان، که ز هردل به خدا راهی است :)
خب این صد در صد مشکل داره یا سرده کلا ؟یعنی چی ماهی یه بار این که خیلی بده چطور کنار میای

کنار نیومدم ولی خب چیکار کنم؟ هرشب تا خوابش میبره من بغضم میگیره. چیکارش کنم خب؟

مشکل مالی نداره ؟ چون مشکلات مالی رو میل جنسی اثر میزاره

نه نداره، 

من میگم برفرضم خستس چجوری واسه مهمونی یا فیلم دیدن تا نصف شب بیدار میمونه بعد واسه اون یک ربع نیم ساعت خسته س؟

نه نداره، من میگم برفرضم خستس چجوری واسه مهمونی یا فیلم دیدن تا نصف شب بیدار میمونه بعد واسه اون یک ...

تومنی یا من تو ام؟🥺🥺🥺

متنفرم از متاهلی که بامجردی فرقی نمیکنه

تو چند ساله ازدواج کردی؟

البته بخاطر اینکه بارداری شاید مراعات میکنه

من احساس میکنم بدنم درد میکنه از بی محبتی و کم توجهیش

دلم میخواد خودمو بغل کنم اما هیچی جز اون آرومم نمیکنه

تومنی یا من تو ام؟🥺🥺🥺متنفرم از متاهلی که بامجردی فرقی نمیکنهتو چند ساله ازدواج کردی؟البته بخاطر ا ...

اره دقیقا🥲 انگار فقط همخونه ایم

من ۳ ساله ازدواج کردم. چند دفعه م باهاش صحبت کردم ولی هیچ فایده ای نداشته حس میکنم هیچ تصور درستی از زندگی زناشویی نداره

بیشتر با دیگران وقت میگذرونه تا من😔

اره دقیقا🥲 انگار فقط همخونه ایممن ۳ ساله ازدواج کردم. چند دفعه م باهاش صحبت کردم ولی هیچ فایده ای ن ...

بعد از اینکه بچه بیاد ناخودآگاه بیشتر به همدیگه نزدیک تر میشین و احساس صمیمیت میکنین چون میبینی یکی از گوشت و خون دوستاتون ترکیب شده و به وجود اومده  اما رابطه زن.اشوییتون سخت تر میشه .بچه انقدر خسته می‌کنه آدم که جونی برای رابطه نمی‌مونه وهردو خسته میفتین 

بعد از اینکه بچه بیاد ناخودآگاه بیشتر به همدیگه نزدیک تر میشین و احساس صمیمیت میکنین چون میبینی یکی ...

امیدوارم🥲 تو و همسرت چندسالتونه؟ بچه تون چند وقتشه؟