2777
2789

من دوفاستون و لترزول خوردم حامله نشدم هنو 😣مشکلم ندارم😤

باورکنید فمنیست مفهموش مردستیزی نیست.مفهموش برابری حقوق زن و مرد در هر زمینه ای اعم از جنسیتی،اجتماعی،سیاسی و شخصی،شکستن بندهای جامعه مرد سالاری و مرد محوره..(بانوی فمنیست ایرانی داری اشتباه میزنی)البته برخیا🤔🤔🤔😘😘😘مفهوم زن بودن اسارت نیست.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چی میخواید راجبش بدونید

من این ماه کلومیفن و دوفاستون خوردم از روز ۱۹ پریود سینه هام شروع کردن به درد گرفتن میخوام بدونم ممکنه با این قرصا باردار شد😢😢😢😢😢😢😢

خدایا شکرت به خاطر تموم نعمت هات
من این ماه کلومیفن و دوفاستون خوردم از روز ۱۹ پریود سینه هام شروع کردن به درد گرفتن میخوام بدونم ممک ...

عزیزم درد سینه ممکنه به خاطر مصرف کلومیفن باشه

اما دوتاش هورمون جنسیه که برای کمک باروری میدن 

من این ماه کلومیفن و دوفاستون خوردم از روز ۱۹ پریود سینه هام شروع کردن به درد گرفتن میخوام بدونم ممک ...

به بارداری کمک میکنن.درد سینه از دوفاستون هست.من هم 2ماه هست دارم مصرف میکنم.ولی اشتها رو زیاد میکنه

رب هب لی من لدنک ذریه الطیبه انک سمیع الدعا،خدایا کنجدم رو به خودت میسپارم
عزیزم درد سینه ممکنه به خاطر مصرف کلومیفن باشه اما دوتاش هورمون جنسیه که برای کمک باروری میدن 

ممکنه با اینا باردار شم این ماه کلومیفنو شبی دوتا خوردم؟؟؟؟

به بارداری کمک میکنن.درد سینه از دوفاستون هست.من هم 2ماه هست دارم مصرف میکنم.ولی اشتها رو زیاد میکنه

اره اشتهام وحشتناک زیاد شده همش میخورم

ممکنه با اینا باردار شم این ماه کلومیفنو شبی دوتا خوردم؟؟؟؟

عزیزم اینا داروهایی که برای ناباروری تجویز میکنیم

هیچ چیز صد درصد نیست

انشالله که شما باردار میشید❤❤❤

بله منم دقیقا همینطور شدم هم سبنه درد میاره هم اشتها رو ریاد میکنه

عزیزم اینا داروهایی که برای ناباروری تجویز میکنیم هیچ چیز صد درصد نیست  انشالله که شما باردار ...

توکل به خدا ممنون از راهنماییتون🌹🌹🌹🌹

منم‌کلومیفن خوردم.الان‌ که ۲۲ پریودمه نوک سینه هام دردناکه شما سونو فولیکول رفتی؟ سایز فولیکولات چ ...

نه گفت دوفاستونو میدم اگه باردار نشدی فولیکولات آزاد بشه کیست نشه

نه گفت دوفاستونو میدم اگه باردار نشدی فولیکولات آزاد بشه کیست نشه

اخه من اچ‌سی جی زدم‌بر ا ازاد شدنشون

ولی من مدروکسی پروژسترون ک خوردم دقعه پیش سینه درد شدید داشتم‌تا دو هفته

یه قرصیه‌مثل دوفاستون

گاهی نگفته قرعه به نام تو می شود...