2777
2789
عنوان

الودگی گربه

| مشاهده متن کامل بحث + 421 بازدید | 61 پست
اسی با ضد انگل و آنتی بیتونیک هایی ک برای از بین بردن انگل ب کار میره درمان میشهاز داروهای کورتیکواس ...

نه میگن چون چشم هست درمان خاصی ندارع و فقط کمی باید کنترل بشه که بیشتر نشه وگرنه درمان قطعی نداره

انگلی که داخل پوست تخمگذاری میکنه

گال حتی خرگوش ها هم میتونن بگیرن ،فقط باید تمیز نگهداری کنید جاش کثیف داغون نباشه گربه ای که تو خونست نمیگیره همچین بیماری رو ،حتی با دست بدون دستکش کلی حیوان بیمار که گال داشتن رو درمان کردم مشکلی پیش نیومده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خونه جار یمن گربه دارن هی میگه نمیاین چرا خونمون. من واقعا دوست ندارم از دستشون چیزی بخورم یا غذا... ...

بهشون هم حرف بزنی میگن افکارت کثیفه

همینقدر نافهمن

آاااااپس الان باید دوم سوم مردم اروپا و آمریکا نازا باشن

چرا تعصب دارین گفتم هست نگفتم هر کی گربه داره این ویروس هم داره کاه

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
نه میگن چون چشم هست درمان خاصی ندارع و فقط کمی باید کنترل بشه که بیشتر نشه وگرنه درمان قطعی نداره

عه چه بد🥲💔

عاشق گربه ها🥺🍓 با کسایی که واکسن هاری شون رو نزدن حرفی ندارم جوابشونم نمیدم😎

خونه جار یمن گربه دارن هی میگه نمیاین چرا خونمون. من واقعا دوست ندارم از دستشون چیزی بخورم یا غذا... ...

هم پوستشون میریزه هم موشون 

حیوانات زمستون پشم در میارن تابستون پشم هاشون می‌ریزه و ما هم تابستون کولر می‌زنیم زمستون بخاری و حیوون اذیت میشه

کلا حیوان ازاریه 

بزاغش هم هی پخشه توی خونه چون خودشو با لیس تمیز میکنه 

من گریه دیدم همینجوری میرفته و توی خونه ادرار می‌کرده 

کنجکاوم !درست مثل شما که در مورد گربه ها کنجکاوی !

من درباره حیوونی که زادگاهش بیرونه کنجکاو نیستم واقعا فقط دوست داشتم تجربه ای که از این حیوون کثیف و آلوده داشتم رو به بقیه دوستانم بدم 

کنجکاو هستید سرچ ساده توی گوگل میتونید متوجه این بیماری بشید

هم پوستشون میریزه هم موشون حیوانات زمستون پشم در میارن تابستون پشم هاشون می‌ریزه و ما هم تابستون کول ...

اه اره🤢

یکی از فامیلامون گربه دارن، گربه پی پی کرده بود وسط فرش🤮

از ۹بهمن۱۴۰۳ تا ۴اسفند۱۴۰۳ اکانتمو به کسی امانت داده بودم، بخاطر همین بعضی هارو لغو دوستی زدم، کامنتایی که توی این بازه زمانی گذاشته شده، مربوط به من نیست.نمیکنی ای گل یک دم یادم، که همچو اشک از چشمت افتادم💔، تا کی بی تو بود، از غم خون دل من، آه از دل تو، گرچه ز محنت خوارم کردی، با غم و حسرت یارم کردی، مهرتو دارم باز، بکن ای گل با من هر چه توانی ناز هر چه توانی ناز، بقیشو بلد نیستم.بهار دیگه خزون شده.

آاااااپس الان باید دوم سوم مردم اروپا و آمریکا نازا باشن

چیزی که توی رسانه می‌بینید رو باور نکنید 

اروپایی که میگید من رفتم بیشتر اونجا فرزند اوری مده و خیلی کم هستن اونایی که همجنسگرا هستن یا تنها زندگی میکنن حیوون خونگی میارن وگرنه اونایی که بچه دارن حیوون ندارن