2777
2789

ببين من اصلا لب نداشتم هر جا ميرفتم ميگفتن بايد سه سي سي ژل بزني اصلا يك سي سي رو لبت ديده نميشه اخرش يه دكتر بهم گفت اصلا بيشتر از يك سي سي نزن كه همونم برات زياده وقتي زد لبام شد دو برابر شش ماه بعدش هم رفتم براي ترميم فكر كردم يك سي سي برام زده موقع خساب كردن فهميدم فقط شش دهم سي سي زده گفت كافي بود برات

‏از چیزی نمیترسم بجز حجم کتابهای نخونده و فیلم‌های ندیده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منكه عكستو نديدم😐

اما بنظرم اگه با ارايش و رژ بزرگ بشه خيلي بهتر از تزريقه چون ادم مصنوعي ميشه

باب‌اسفنجی: هوهو بترسین من یه روحم!پاتریک: باب‌اسفنجی چرا مثِ روحا لباس پوشیدی؟!باب‌اسفنجی: عه پاتریک، چجوری منو شناختی؟!!!پاتریک: هیچوقت برام غریبه نشدی که الان بخوام دوباره بشناسمت...!

اگه این عکسی که گذاستی و برداستی عکس خودت بود باید بگم که لبااات کاملا خوبه و هیچ مشکلی نداره که بخای تزریق کنی

چهرت هم خیلی زیباست باتزریق چربی به لبت بنظرم هم لبات بدمیشه هم چهره ی قشنگتو خراب و خشن میکنی

عكسمو كه زود پاك كردم چطور ديدين؟؟؟

من مديدم نميدونم اينا چطوري ديدن😂

باب‌اسفنجی: هوهو بترسین من یه روحم!پاتریک: باب‌اسفنجی چرا مثِ روحا لباس پوشیدی؟!باب‌اسفنجی: عه پاتریک، چجوری منو شناختی؟!!!پاتریک: هیچوقت برام غریبه نشدی که الان بخوام دوباره بشناسمت...!
اگه این عکسی که گذاستی و برداستی عکس خودت بود باید بگم که لبااات کاملا خوبه و هیچ مشکلی نداره که بخا ...

مرسي دوست عزيز،،لبام معمولي ولي عاشق لباي گوشتي و قلوه اي هستم دوس دارم لبم برجسته باشه😞