2777
2789

یادمه مجرد بودم چند بار خودکشی ناموفق داشتم اینقدر از این دنیا متنفر بودم برام تکراری بود حد نداشت همش کلی داروی افسردگی‌میخوردم‌ همش زیر پتو خواب بودم خیلی عصبی بودم همش گریه میکردم

الان ۲تا بچه دارم وقتی الان رو با اون وقت مقایسه میکنم خیلی برام عجیبه الان فقط منتظرم کوچیک ترین فرصتی گیرم بیاد تا برم بیرون خوش بگذرونم

تو خونه همش اهنگ پخشه حتی مریض میشم حاضر نیستم دارو بخورم در صورتی قبلا با کلی قرص میخاستم خودم بکشم حاضر نیستم‌گریه کنم یا اخم کنم اخه میترسم زیر چشمام سیاه شه و چروک شم😅😅

همش دلم میخاد برم باشگاه استخر فقط منتظرم شوهرم بچه ها چند ساعت بگیره با ذوق برم به خودم برسم دلم میخاد همش برم ارایشگاه به خودم برسم عمل کنم خلاصه خوشگلتر‌شم

شبیم یهو دلم هوس رقص کرد

کلی فیلم آموزش رقص گذاشتم کلی رقصیدم برا خودم😅😂

به تنها چیزی‌نمیتونم‌فکر کنم‌مرگه‌انگار خیلی ازش میترسم در صورتی قبلا ارزوم بود 

عاشق این دنیا با تموم مشکلات و سختی های زیادی که دارم‌

واقعا چی‌میشه طی ۵سال انقدر ادم عوض بشه یهو بی دلیل

🤌هزارمین کاربری

واقعا از وقتی پسرم ب دنیا اومده قلبم حس ذوق رو تجربه نکرده مگر با کارهای پسرم 

بچه موجود عجیبیه خدایا شکرت 

از ی جایی ب بعد آدم هم عاقل میشه هم مهر و محبتش روجا اینکه  پای آدما حروم کنه نثار پای گربه،سگ ها و گلدوناش میکنه.بدون توقع و ب دور از هر آسیبی 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا از وقتی پسرم ب دنیا اومده قلبم حس ذوق رو تجربه نکرده مگر با کارهای پسرم بچه موجود عجیبیه خدایا ...

منم خنده ها بچم‌میبنم دلم غش میره بخدا

شیرین‌کاریایشون 

🤌هزارمین کاربری
نمیدونم چجور حالتون خوب شده ولی روانشناس ها میگن نه ازدواج نه بچه دار شدن نمیتونه حال خراب ادمها رو ...

برا من واقعا برعکس بود

کلا انگار از این رو به اون رو شدم

میدونی من حس میکنم اونوقت چون وقتم ازاد بوده شاید قدرش نمیدونستم

الان با وجود بچه برا ۱ساعت وقت ازاد کلی ذوق میکنم خوشحال میشم

انگار تو محدودیت ها قدر زندگی رو دونستم

🤌هزارمین کاربری
منم خنده ها بچم‌میبنم دلم غش میره بخداشیرین‌کاریایشون

اره حرفاشون 

هیچوقت یادم نمیره نوزاد بود رفتم درو باز کنم اومدم دیدم علت زده وای خدا باورم نمیشد قلبم داشت از شدن هیجان میترکید از خوشحالی جیغ خفه می‌کشیدم 

اون روز صبح بود چندبار پشت سر هم گفتم برو صورتتو بشور بعد یهو گفت باشه مامان تکرار نکن تو دلم ذوقیدم اولین بار بود این جمله رو می‌گفت یا وقتی باهم میریم بیرون دستشو میگیرم باهم قدم می‌زنیم تو دلم حس ذوق زنده میشه

از ی جایی ب بعد آدم هم عاقل میشه هم مهر و محبتش روجا اینکه  پای آدما حروم کنه نثار پای گربه،سگ ها و گلدوناش میکنه.بدون توقع و ب دور از هر آسیبی 

🧡

واقعا مامان شدن فرآیند عجیبیه 

بارون..مه..خاک خیس خورده..درخت..شمال..مصاحبت با آدمهای خوب..نوشتن..من از اینها لذت می‌برم. من ،خالی از عاطفه و خشم، خالی از خویشی و غربت، گیج و مبهوت ، بین بودن و نبودن.. نور تو بودی، کی منو از تو جدا کرد؟..

خداروشکر عزیزم انشاالله همیشه شادوخوش باشی حالا من یه پسر ۱۰ساله دارم جرات ندارم دومی روبیارم همش باخودم میگم اگه بچه دوم بیارم تاچندسال باید خونه نشین شم ومحدود میشم ازطرفی دلم به حال تنهایی پسرم میسوزه دورازجون من وباباش نباشیم واقعا تنها مبمونه اصلا نمیدونم چی درسته چی غلط  

خداروشکر عزیزم انشاالله همیشه شادوخوش باشی حالا من یه پسر ۱۰ساله دارم جرات ندارم دومی روبیارم همش با ...

عزیزم ۰۱ساله که بزرگه 

دختر‌من ۳سالشه اون یکی دخترمم ۶ماه 

اگه شرایطش داری بیار عزیزم چون بزرگتر شه دیگه احتمال اینکه باهم بسازن خیلی کمتر میشه

لاقل همبازی پسرت میشه تو این سن که نیاز به همبازی بزرگتر که بشه دیگه نمیتونه باهاش بازی کنه نمیسازن باهم

🤌هزارمین کاربری

الهی شکر

شکر

شکر

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋