2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من کارم نیست ولی تونفوذ و امنیت متوسط هستم و وب سایت نویسی هم انجام میدم با برنامه نویسی اخرین پروژه که گرفتم ۱۰۰۰ دلار گرفتم هم وب هم اپلیکیشن اندروید هم برای ایفون و ویندوز 

من کارم نیست ولی تونفوذ و امنیت متوسط هستم و وب سایت نویسی هم انجام میدم با برنامه نویسی اخرین پروژه ...

و اینم بگم اینجا خیلی درآمدم بالاتره من کانادام تورنتو و هزینه بیشتری میکنن

من کارم نیست ولی تونفوذ و امنیت متوسط هستم و وب سایت نویسی هم انجام میدم با برنامه نویسی اخرین پروژه ...

چقدر طول کشید انجام دادی؟؟

چه پروژه‌ ای یود ۱۰۰۰ دلار گرفتی؟

از کجا پروژه گرفتی؟

چقدر طول کشید انجام دادی؟؟چه پروژه‌ ای یود ۱۰۰۰ دلار گرفتی؟از کجا پروژه گرفتی؟

یه پروژه بود که یجورایی هم شبکه اجتماعی بود هم انلاین شاپ بود من تو ۲ هفته چند ساعت وقت ازاد داشتم روش کار میکردم قبل اون سایت اماده کرده بودم

یه پروژه بود که یجورایی هم شبکه اجتماعی بود هم انلاین شاپ بود من تو ۲ هفته چند ساعت وقت ازاد داشتم ر ...

میشه آیدی تلگرام را بدی .با هم صحبت کنیم.منم میخوام شروع کنم.یه چند تا سوال دارم که از کجا و چطوری شروع کنم.

اموزش از کجا ببینم.

یا اگه تلگرام نداری همینجا توضیح میدی

گزارش جاب ویژن مربوط به تموم زبان های برنامه نویسی و درآمد هارو بطور کامل و جامع نوشته، تقریبا همه زبون ها درآمداشون یکی هستن با 2، 3 تومن اختلاف. بازار اندروید خیلی کم شده به دلیل web view و pwa. توی ایران برای زبون های سمت سرور، سی شارپ و php و پایتون استخدام خوبی دارن.توی خارج و خیلی نمیدونم و نسبت به کشورهای مختلف متفاوته. ولی بصورت میانگین فک کنم توی اروپا جاوا و پایتون بهتر باشن، توی آمریکا سیشارپ. فرانت هم توی ایارن الان بازار react خوبه