2777
2789
عنوان

پیشنهاد

69 بازدید | 7 پست

@_mahyar  

تاپیکاتو قفل میکنی نمیتونم نظر بدم

یه‌پیشنهاد برای متنایی که‌مینویسی دارم

سعی‌کن با کلمات بیشتر بازی کنی

مثلا:

<<باران که میبارد

جاده ها را

بدون چتر قدم میزنم

و آسمان 

بغض مرا گریه میکند>>

موفق باشید

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود...                                          تا دلم باز دلم باز دلم دل بشود...                                            

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چیکار داری بچمو بزار خوش باشه

بابا دست خودم نیست چون خودم هم گاهی مینویسم 

فکر کردم خودش مینویسه خواستم نظرمو بدم😅

که الان گفت متن کلا برای خودش نیست

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود...                                          تا دلم باز دلم باز دلم دل بشود...                                            
بابا دست خودم نیست چون خودم هم گاهی مینویسم فکر کردم خودش مینویسه خواستم نظرمو بدم😅که الان گفت متن ...

سلام وقتتون بخیر باشه من میخوام رادیولوژی دانشگاه گیلان بیارم خودم ماسال زندگی میکنم بنظرتون تا چه رتبه ای قبول میکنن ، بعد در مورددانشگاه گیلان شما راضی بودین ؟ در خوابگاه بودین؟

سلام وقتتون بخیر باشه من میخوام رادیولوژی دانشگاه گیلان بیارم خودم ماسال زندگی میکنم بنظرتون تا چه ر ...

سلام عزیزم

من خیلی سال پیش قبول شدم از اون موقع تا الان کنکور هزار جور چرخیده

دیگه خبر ندارم با چه رتبه ای میگیره

نظر منو میخوای دانشگاه ها اصلا باهم فرق نمیکنه اگه بخوای یاد بگیری باید طی بالین و کار کردن و تجربه یاد بگیری

اگه میخوای ادامه تحصیل بدی باید خودت رفرنس بگیری و بخونی

در کل دانشگاه خوبیه

هرچند من وسطای ترم انتقالی گرفتم و رفتم دانشگاه دیگه بخاطر شرایط خانواده‌ام ولی از دانشگاه‌ گیلان راضی بودم