2777
2789
عنوان

شوهرم دیر اومد خونه وقهرکردم

483 بازدید | 5 پست

حالم گرفته واقعا همین عصری میخاسم تاپیک بزنم ک همسرم بعدازدواجمون خیلی صبور و بادرک شده میخاسم از خوشبختیم بنویسم ک الان دارم اینو تایپ میکنم ،قهر کردم اومد اتاق جدا خوابیدم ،،،

ساعت هفت از سرکار میاد بجا اینکه بیاد خونه میدونه من حالم اوکی نبود رفته بیرون ساعت ۹:۳۰ اومد 

غذامو اماده کرده بودم ولی نتونسم با روی باز ازش استقبال کنم کلی جیغ و داد کردم غذامو کشیدم اومد اتاق بخابم ،،،،

مابقی غذارو گذاشم یخچال 🤣

دلم میخاست خودمو بزنم گریه زاری کنم ولی اصلا گریم نیومد ،،،جالب برخورد شوهرم یکم با من بحث کردیم رفت دوش گرفت الانم تو گوشیه 😕😕

زن آممدم و کاربر قدیمی ریپورتی ،،حرفامو ب دل نگیرخدایا بهمون شادی و سلامتی و پول و دلخوشی دلخوشی عطا کن قربونت برم 

هیب ی بهونه ای میرم اشپزخونه ک بیاد منت کشی ولی فک کنم نیاد بااین روال😒

زن آممدم و کاربر قدیمی ریپورتی ،،حرفامو ب دل نگیرخدایا بهمون شادی و سلامتی و پول و دلخوشی دلخوشی عطا کن قربونت برم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شب جمعه است دختر چرا اتاق سوا آخه

چون انتظار داشتم ازصب تنها موندم خونه بعد کار زودی بیاد خونه نه اینکه بره دنبال خودش