2777
2789

ینی هرچی فحش بدم به اونی که فرم مدرسه هارو طراحی کرده کمه

دادم به خیاط تا جایی که جا داشت گفتم کوتاه کنه که بدتر رید بهش😭گفت خیلی نمیشه کوتاش کرد

ریز میزه هم که هستم دیگه بدتر

الان عکسش میزارم

برایه هیچ چیزی  بیشتر از دو بار اشک نریز چون چشمات عادت میکنه♡هر طوری که خودت دوست داری زندگی کن خودتو دوست داشته باش

لایکم کن

دخترکورد😎✌🏻عشق کتاب📚💞دریمرر✨️دختر کورش✌🏻🦁☀️ ایمانی که به گیسویی بلرزد به چه ارزد؟!*وقتی تو تاپیکی نظر میدم از همه لحاظ بررسی میکنم بعد نظرمو میدم پس اگه مخالفی یا میخوای دعوا راه بندازی ریپ نزن چون در اون صورت هیچ مسئولیتی برای قهوه ای کردنت ندارم✌🏻:)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوشبحالت که میری مدرسه

کاش میشد ماهم برگردیم به اون روزا

من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین
یادش بخیر مانتو مدرسه من آنقدر کوتاه بود شلوارم انقد تنگ بود هر روز جلوی حراست بودم😂😂😂

من موهامو یه مدل بود آناناسی مثل اون موقع های ساسی که ایران بود کوتاه کرده بودم هروز دفترمدرسه بودم😂😂😂😂

تاریخ رامردان پرهیاهومینویسندوبدون اینکه بدانند،قهرمان داستان هایشان زاده چه کسانی بوده اند👸