2777
2789
دلم میخواد بیام اونجا کار کنم و راحت زندگی کنم از اینجا و خوانوادم خسته شدم

ببین خب بد و خوب همه جا هست ولی نمیشه هم راحت به کسی اعتماد کرد چون شهر بزرگیه و همه جور ادمی ممکنه توش باشه و اینکه کلن اگه میترسی و اومدی تهران نباید نشون بدی ترستو به بقیه

در کل به این بستگی داره که خودت چجوری رفتار میکنی و چه قدر حواست جمع باشه و احتیاط کنی حالا توی هر شهری

- حامی حقوق حیوانات 🐾🎀🧡
از همه چی الآنم خسته شدم میخام حداقلا چن ماه راحت باشم و مگه به مهارت خاصی ربط داره تو دیوار کار پید ...

ببین پسرم زندگی الکی نیست که از یه شهر دیگه تو دیوار یه شهر بزرگ مثل تهران کار پیداکنی و پاشی راه بیفتی بیای تهران

قطعا سی چهل سال پیش تهران مهاجر کم سن و این مدلی زیاد داشته که الانم به جاهایی رسیدن ولی اون موقع داستان کلا فرق داشته با الان

الان آدما خیلی خوب و خیرخواهت نیستن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از همه چی الآنم خسته شدم میخام حداقلا چن ماه راحت باشم و مگه به مهارت خاصی ربط داره تو دیوار کار پید ...

اشتباه فکر میکنی اصلا راحتی نیس این کار، هر شرایطی تو خونت داری بهتر از زندگی تنهایی تو این سن تو یه شهر بزرگ مثل تهرانه

تو دیوار زیاد بودن با حقوق ۱۳ ب بالا

خب میگم که همش بیگاریه ممکنه بهت توهین بشه بدرفتاری بشه، بذار درست تموم شه یه هنری یاد بگیری احترام داشه باشی بعد برو دنبال کار،الان بیای هیچی نمیشی فقط الاخون والاخونی