بچه ها از وسایل شوهرم یدونه بطری پیدا کردم که ماده ی داخلش بی رنگ بود و بوی میوه گندیده میداد ، ی زره به دهنم زدم شیرین بود ، چیه این وامونده اعصابم خیلی خورده
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
با آرامش وارد شوید! اگه آدم عنق و بیظرفیتی هستید، روی من ریپلای نکنید. صبر و حوصلهم رو دادم اجاره، اونم بدون پول پیش. اگه دنبال تخلیه انرژی منفی هستید، یه سایت بوکس باز کنید، اینجا رینگ اعصاب نیست. ممنون که درک میکنید
اگه یکم بوی الکل بده و همون بوی میوه گندیده بده و طعمش بد باشه عرقه
تو میگی شیرین بوده والا من تا بحال عرق شیرین ندیدم و نشنیدم
لطفا برای شادی روح داداشم فاتحه بخونید ممنون😔💔 💚🌱وقتی فهمیدم آدم ها فقط بر اساس سطح درک خودشون همه چیز رو میبینن از توضیح دادن براشون دست کشیدم🙃 یه آدمایی پشت بند یه اتفاق تلخ برق چشمهاشون برای همیشه خاموش میشه.مثل از دست دادن یه عزیز یا جداشدن شدن از کسی که عمیقا دوستش داشتن. دیگه هیچوقت از ته دل نمیخندن.قشنگ میشه دید تو چهرشون که چشماشون برق نداره...این اتفاق از زندگیتون دور... برگرفته از امضای کاربر مبارک۱۳۷۸