2777
2789
عنوان

سفر های شش ماه اول سال

| مشاهده متن کامل بحث + 394 بازدید | 53 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نرفتم ولی دلم لک زده برای سفر مشهد اما فعلا شرایط سفر ندارم.

ی وقتایی ی روزه هم آدم می‌ره خیلی خوبه ها

♦️من مرد هستم♦️                                         💢حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن  

من اول شهریور تا دهم مشهد بودم خیلی خوش گذشت ولی دلم میخواد یه سفر تنهایی رو هم تجربه کنم

اگه شرایط داشته باشی خب برو 

♦️من مرد هستم♦️                                         💢حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن  

یکبار شمال یکبار اصفهان اصفهان خیلی خوش گذشت

یاشاسین اصفهان

اصفهان و شیراز و تبریز عالین

مشهد رفتم،شمال رفتم،اردبیل و سرعین رفتممن حالم تو مشهد خیلی خوبه کلا یک قطعه از بهشت در آغوش مشهد اس ...

اره ولی مشهد حال وهواش عرفانیه ولی مثلاً شمال خیلی خسه گردشی و صفا توش هست بنظرم 

یاشاسین اصفهاناصفهان و شیراز و تبریز عالین

یس عاشق اصفهانم اقوامی هم که خیلی دوستشون دارم اونجا زندگی میکنن میریم اونجا فقط خنده و بزن و بکوب داریم 

اردبیل هم خیلی خوبه 

تبریز هم طبیعت خیلی قشنگی داره 

اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بی‌خبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون  و خوبی های بی منت 🌈🦋‌‌ سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ می‌گفت هرچقدر دل‌چرکین باشم ازت ولی دوست‌داشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛 
مشهد شمال هم ویلا دارم اونم سفر حساب نمیشه

چرا اتفاقا خیلیم خوبه که ،جاداری هر وقت عشقت کشید میری

اره عالی عالی عالی بود❤️ البته ما عقدیم

خوشبخت بشید 

بابا سفر تنهایی حال نمیده ک

چرا من خودم ی وقتایی میرم ،مشهد