2777
2789
عنوان

عشقشو چیکار کنم😭💔

212 بازدید | 24 پست

۳سال عاشق همیم آخرش خانوادشو راضی کرد اومدن خواستگاری تقریبا ۱۲روز پیش...پدرم مخالفه چند نفر وساطت کردن به هیچ وجه رضایت نمیده و لج کرده ..پسر از همه نظر عالیه😔😔هر کاری کردیم نشد 

من نمیتونم فراموشش کنم خودش از من بدتره روز و شبمون شده گریه ...بنظرتون چیکار کنم میشه همه چی رو در یه لحظه فراموش کرد؟؟میشه با نا امیدی باهاش ادامه بدم؟؟خیلی درمانده م نمیدونم باید چیکار کنم 😭😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا عشق که یکطرفه نیست و دونفرم عاشقانه همو دوس دارن بازم باید یچیزی باشه که بهم نرسن؟🥺💔 ای خدا

دعاتون میکنم ان شاءالله بهم برسید

دوستان تاپیک های اول این کاربری مال من نیستن🦋🤍 به کوتاهی آن لحظه ی شادی که گذشت، این هم میگذرد....🤍
پدرت چرا مخالفه

موافق بود ولی به همه ی فامیلامون خبر داد اونا هم همه چیو خراب کردن دخالت کردن الان بهونه کرده که غریبه هستن وقتی اصرار مارو دید بیشتر لج کرد😭

غریبه باشه خوب تحقیق میکنین در همسایه محل کار استعلام میگیرین این دیگه چیزی نیس

تحقیق کردیم همه تعریف میکنن

پسره معلمه حکمشو هم آوردیم ...پدرم لج کرده میگه نه سرباز معلمه و کلی ایراد دروغکی 

سرباز معلم حکم نداره خلاصه دنبال بهانه هس پدرت ردش کنه نظر بقیه خانوادت چیه

مادرم راضیه ولی پدرم لج کرده با اینکه در حقم پدری نکرده و از ۳سالگی بالا سرم نبوده فقط اومد آیندمو خراب کرد و رفت😭😭

مادرم راضیه ولی پدرم لج کرده با اینکه در حقم پدری نکرده و از ۳سالگی بالا سرم نبوده فقط اومد آیندمو خ ...

خب خدارو خوش نمیاد دو جوون بهم نرسن شاید کسی مدنظرش باشه برات نگفتی چن سالته اون چن سالشه

خب خدارو خوش نمیاد دو جوون بهم نرسن شاید کسی مدنظرش باشه برات نگفتی چن سالته اون چن سالشه

من ۳۰ اون ۲۹

ولی من بیبی فیسم خانواده ش وقتی اومدن فکر کردن ۲۰ سالمه

چه خانواده ی خوبی و محترمی بودن💔😔دارم میمیرم از درد شکستن قلبم نمیدونم چجوری فراموشش کنم