2777
2789
عنوان

موی سفید

225 بازدید | 14 پست

سلام دوستان ازتون یه کمکی میخوام

راستش موهای شوهرم خیلی دارن سفید میشن 

بااینکه سنشم زیاد نیست ولی هرروز انگار دارن بیشتر سفید میشن من دارم افسردگی میگیرم 

ک موهاش اینجوری داره میشه

میخوامم واسش رنگ بگیرم ولی خب رنگ خیلی ضایعه انگارواسه مرد خیلی مشکی میشه یه جوریه نمیدونم یه چیزی هست ک بگیرم ک مشکی کنه یاحداقل جلو سفید شدن بیشترشونو بگیره😢من همش 22سالمه دوس ندارم بگن شوهرت پیره نمیدونم 😭

طب سنتی ی راهکارایی داره ولی من نمیدونم

شما پیگیری کنید

امام علي (ع): مردم، به دولتمردان خود شبيه ترند تا به پدرانشان.[تحف العقول، ص۲۰۸]❤وقتی که دلتنگی امیدت کم نشه خدا همون لحظه دلتنگ بندشه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سفید شدن مو نتیجه ی گرسنگی املاح آن می‌باشد. خضاب مو با برگ و میوه ی تمشک که سرشار از منگنز است موی سفید را مشکی می‌کند و اگر بستن این خضاب مدتی ادامه پیدا کند موی سفید ریخته و بجای آن موی سیاه در می آید -

علایق : تربیت فرزند ، روانشناسی ، زبان انگلیسی ،طب سنتی و ... دعا کنید برام ...طاقتم کم شده😔

عامل سیاهی مو فلز منگنز است همچنان که عامل بور بودن مو فلز روی و عامل قرمزی مو فلز تیتانیوم است

سنبل الطیب دارای منگنز بوده و مالیدن آن سبب مشکی شدن مو می‌باشد

علایق : تربیت فرزند ، روانشناسی ، زبان انگلیسی ،طب سنتی و ... دعا کنید برام ...طاقتم کم شده😔
نمیشه اخه سخت نگرفت میترسم پس فردا ک باهم بریم بیرون دیگه بهمون بگن دختر و بابایید😓

یه شامپو هایی هم هست مشکی میکنه مو رو ... ولی نمیدونم رنگش طبیعی میشه یا نه

نمیشه اخه سخت نگرفت میترسم پس فردا ک باهم بریم بیرون دیگه بهمون بگن دختر و بابایید😓

به حرف مردم چیکارداری بزار هرجور دوست دارن فکر کنن..انقد حرف مردم برات مهم نباشه عزیزم..هرجور باشی حتی بهترین مردم باز حرف واسه گفتن دارن