2777
2789
عنوان

کیا مادرشوهرشون بین نوه های دختر و پسری فرق میزارن

| مشاهده متن کامل بحث + 195 بازدید | 20 پست
مال منم اینجوریه کارای بد واذیتاشون به من میرسه بقیه کاراش به دخترش وپسراش پسر من انگار وجود نداره و ...

دقیقا خرج و‌‌پول دکتر شوهر منمه

ولی دوست داشتم و‌محبت مال نوه دختریشه

دختر خوشکلم ،عاشقتم نفسم
حرص نمیخوریدختر بزرگمم عادت کردهدیشبم حسابی دعوا کردم و رفتارشون رو‌بهشون گفتم ولی فایده ندارهمنم‌می ...

مادرشوهر من کاری که می‌کرد که فکر کنم آخرش شوهرم برای اولین بار بهش گفته این بود می‌نشست جلو من پ بچه ام تعریف بچه خواهرشوهرم......

این بچه من دلش میشکست 

ولی خوب کلا همینه بچه  دومم تا مدتها نفهمیده بود به مادرشوهرم میکنن خاله چون آنچنان محبتی ندیده بود بفهمه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مادرشوهر من کاری که می‌کرد که فکر کنم آخرش شوهرم برای اولین بار بهش گفته این بود می‌نشست جلو من پ بچ ...

اره مادر شوهرم میگه پسر تو بغلم نمیاد

گفتم محبتی نمیکنی که بغلت نمیاد

میگه دختر بزرکت منو نمیخواد گفتم چون همیشه فرق گذاشتی

دختر خوشکلم ،عاشقتم نفسم

مادرشوهره منم همینجوریه فکر میکنه بچه ی خواهرشوهرو خودش زاییده😏

من دوتا دختر داشتم همش نیش و کنایه میزد کخ ماشالله عروس فلانی پسر زاییده و اینا... بعد سومین بچه ی من پسر شد 5 ماه بچه ی من کوچیکتره... حالا پسر خواهرشوهرم یه بچه ی فوق‌العاده بی ادب و نچسبه ماورشوهرم تو دهنش ماچ میکنه ولی به بچه ی من هیچ حسی نداره 

به جهنم خودم به تنهایی قربون قد بچم میشم 🥰