2777
2789
عنوان

سینگلا بیاید

112 بازدید | 20 پست

من کلا سینگلم ابدیه انگار قبلا بخاطرش ناراحت نمی‌شدم ولی الان ناراحتم بخاطرش،چیکار کنم دوباره باهاش کنار بیام و برام سخت نباشه؟؟؟ ۱۹ سالمه

به یاد بیار اونایی که سینگل نیستن چقد محدودن و تازه کات کنن داغون میشن و خیانت هم ممکنه ببینن

هیچوقت فک نمیکردم یه روز انقد بزرگ شم که سه سال دیگه برم دانشگاه،،،،، الانم فک نمیکنم ولی یه روز پیر میشم و بعد از اون میذارنم تو قبر.... زندگی همینه دیگه=-=

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همچین میگی سینگلیم ابدیه فکر کردم چند سالت باشه.

۱۹ سالته دیگه، دیر که نیست برای رابطه هیچ زودم هست.

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم. پاینده باد ایرانِ کورش؛ ایرانِ فَریان ✨️

منم همسن توام۱۹ ک چیزی نیست پسرا چین مگه باباا

من رفیقام و همسنام تو فامیل یا متاهلن یا تو رابطه و رل یکم دلم گرفته دوست دارم ی راهکاری بهم بدید دوباره مستقل و قوی ادامه بدم مسیرمو 

همچین میگی سینگلیم ابدیه فکر کردم چند سالت باشه.۱۹ سالته دیگه، دیر که نیست برای رابطه هیچ زودم هست.

من رفیقام و همسنام تو فامیل یا متاهلن یا تو رابطه و رل یکم دلم گرفته دوست دارم ی راهکاری بهم بدید دوباره مستقل و قوی ادامه بدم مسیرمو

من رفیقام و همسنام تو فامیل یا متاهلن یا تو رابطه و رل یکم دلم گرفته دوست دارم ی راهکاری بهم بدید دو ...

عزیزم اونام هنوز زوده واسشون آخه ۱۹ واقعاا هیچی نی کمه سنشون

چه کاری زیاد دوست داری اونو انجام بده

تفربح کن

درس بخون تلاش کن تا چندسال دیگه از خودت به خاطر تلاشای الانت تشکر کنی

اونجایی که مولانا میگه:  « اگه همه جا تاریک بود دوباره بنگر، شاید نور خودت باشی..️ »🤍

عزیزم اونام هنوز زوده واسشون آخه ۱۹ واقعاا هیچی نی کمه سنشونچه کاری زیاد دوست داری اونو انجام بدهتفر ...

من فعلا که منتظر جوابای انتخاب رشته هستم و بیکارم تا بعد اون تصمیم بگیرم چیکار کنم این مدتم یکم ذهنم درگیر میشه لامصب بچه های کوچیک تر از منم میان پیشم تو دل و رابطه آن یکم فشار میخورم بعضی وقتا  

چ مدت باهاش بودی؟چرا کات کردی

یک سال

دلایل زیاد داشت مثلا درک نداش 

دیر میومد ب حرف مامانش میکرد میگف معلوم نیست بهم برسیم شاید خانوادم از تو خوشش نیاد

حرفاش مصنوعی بود حس میکردم من براش فداکاری میخواستم کنم اون ن....

بنام غرور و قربانی هایش:)) سوال  ...درمورد حسابداری داشتید یا عربی زبان در خدمتم"😅💕💜

من فعلا که منتظر جوابای انتخاب رشته هستم و بیکارم تا بعد اون تصمیم بگیرم چیکار کنم این مدتم یکم ذهنم ...

عزیزم انشالله موفق شی

خب اونا اشتباه میکنن

آخه کوچیکتر از ماا چی میدونن از رابطه و پسر و ایناا حاالا کلشون داغه چندسال بعد میفهمن چه طوری زندگیشونو نابود کزدن

من خودم ۱۴ سالگی رل زدم زودم کات کردم هنوز ک هنوزه میگم خاک تو سرت مگه چندسالت بود آخه

یه دختر خامو بی تجربه🤭

اونجایی که مولانا میگه:  « اگه همه جا تاریک بود دوباره بنگر، شاید نور خودت باشی..️ »🤍

یک سالدلایل زیاد داشت مثلا درک نداش دیر میومد ب حرف مامانش میکرد میگف معلوم نیست بهم برسیم شاید خانو ...

بهتر که حذفش کردی با این خصوصیات لایق عشق و علاقه و رابطه درست نبوده اصلا