2777
2789

ممنون میشم راهنماییم کنید

از طرف خانواده تحت فشارم برای ازدواج 

خونه و ماشین و شرایط مالی خوبی دارم دستم به دهنم میرسه 

۲۵ سالمه و از نظر و دیدگاه خانوادم که یه مقداری قدیمیه باید زودتر از اینا ازدواج میکردم 

و به زور منو چندین جا بردن خواستگاری 

و هیچ کدومشون به دلم نشسته و هر چقدر میگم نه قبول نمیکنن و فشار میارن که زن بگیرم

و با خودشون فکر میکنن اگه زن نگیرم معتاد میشم یا به راه بدی کشیده میشم

الانم فقط فکرم اینه که یه ازدواج صوری می‌تونه کمکم کنه

اگه جام بودین چیکار میکردین 🙏🙏🙏

صوری چیه

اگر با این اکانت فعال نبودم پس بدون با این کاربرے فعالم💚   🔚عشق _هاچبک ) این کاربری جدیدم 🔜  میدم  با آقایون این سایت  مشورت وراهنمای بگیرم ولی با  خانم های عقه باز پر ادعا  .مال.و تیتیش مامانی . خانم های ک ادعا برازندگی  دارند ک سنگ تموم میزارن مثلا ب خودشون .بابا خودت جمع کن  لامصب  نمیخا پز بدی براممممم یه شلوار گل منگولی پوشیده اوندی تو سایت زر زر میکنی . مثلا فهمیده هستی معلوم اززکدوم رگ ریشه ای  🙏  این فقد برلی خانوم های   بی وجدان 👿 کاربر هاچ بک سابق میدونم ک دیگ ب این ماشین نمیرسم قیدشو زدم😭😭ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ اگر ب فا......ال  نیک بگیرم شاید یک درصد بگم  به این ماشین ب دعاهای شما میرسمـ     🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فکرمیکردم ففقط دخترااهل خوندن رمانهای ابکی بوده🤣ازدواج صورری😆

همینو بگو منم خوندم دقیقا یاد این رمان ها افتادم🤣💔👊

همون کسی که بیشتر از همه دوستش داری                          آخرش بهت یاد میده که دیگ هیچ وقت  کسی رو اونجوری دوست نداشته باشی ..🥀

رمان خاب های زرافه😁

کاربری دس دو نفره من و مامانم                                   تو نباشی همه زندگی سر و ته وارونه واااارهههه                     میشه برا سلامتی داداشم صلوات بفرستین؟ میشه دعا کنید زود خوبش بشه؟❤🙏🏻

ازدواجه صوری؟؟؟ شوخیتون گرفته دیگه؟

قاطع باشید و تصمیمتون رو قاطعانه بالحن کاملا جدی بگید

زندگی شما به کسی ربطی نداره اجازه دخالت ندید

اینجوری نه خودتون و نه یه دختر دیگه رو اذیت نمیکنید

ازدواجه صوری؟؟؟ شوخیتون گرفته دیگه؟قاطع باشید و تصمیمتون رو قاطعانه بالحن کاملا جدی بگیدزندگی شما به ...

درضمن سنتون هم کمه واقعا 

پسرای الان بالای ۳۰ بهتره بفکر ازدواج باشن