خداروشکر عزیزم که این مرحله رو گذروندی منم هفته دیگه این موقع چندروزیه که عمل کردم😍😍😍
ایشالله بسلامتی مطمعن باش خیلی خوب میشه بهترین تصمیم دنیا هست عمل بینی چون واقعا روی چهره خیلی تاثیر داره برای من یه هفته نشده بود دیروز ک گچ برداشتم همه میگفتن خیلی قشنگتر شدی و من واقعا خوشحالم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
عزیزم منم دنبال دکترم ، میشه لطفا بعد عمل عکس گذاشتید لایک کنید ببینم
من یقین دارم مرد کوچک من روزی بزرگ مردی میشود که برای دیدن چهره ماه مردانه اش باید سر ، بالا کنم ، برای پسرم...😍 دخترکم دوست داشتنت قشنگ ترین کار تکراری دنیاست...😍
خب استرس که طبیعیه منم قبل عمل استرس داشتم ولی بعد عمل که چند وقت گذشت و ورم بینیم کم شده و نتیجه رو دیدم خیلی راضی بودم که عمل کردم پیش دکتر مطیعی رفتم واقعا کارشون حرف نداره
من خیلی از جراحی بینی میترسیدم ولی نمونه کارای دکتر مهربانی رو که دیدم از نتیجه ها خیلی خوشم اومد و پیش ایشون جراحی کردم دقیقا همونی شد که میخواستم خیلی طبیعی و قشنگ شده