2777
2789
عنوان

یکشنبه جراحی بینی دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 1853 بازدید | 31 پست
خداروشکر عزیزم که این مرحله رو گذروندی منم هفته دیگه این موقع چندروزیه که عمل کردم😍😍😍

ایشالله بسلامتی مطمعن باش خیلی خوب میشه بهترین تصمیم دنیا هست عمل بینی چون واقعا روی چهره خیلی تاثیر داره برای من یه هفته نشده بود دیروز ک گچ برداشتم همه می‌گفتن خیلی قشنگتر شدی و من واقعا خوشحالم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

[QUOTE=354186635] تهرانم عزیزم میخوام برم الهه خرمی کاراشو دوس دارم خدا کنه خوب بشه بینیم گوشتیه یکم ریسکیه  [/QUOT

ان شاءالله خوب دربیاد به سلامتی

ابجیمم بینیش گوشتی بود پیش الهه فروتن عمل کرد

هرکی دوس داشت لایک کنه صلوات بفرستم براشون🌼🤍

بیخیال من یهو دکتر انتخاب کردم بخدا زیاد نگشتم توکل بخدا پیجش اسم خودش هست الهه خرمیهزینه فعلا ۳۳توم ...

ایشالا ک عالیییی بشی بیای تاپیکشو بزنی بگی عالی شده 😍😍

"سوداد"نوعی حالت روحی و حس نوستالژی، اندوه، دل‌تنگی و دل‌گرفتگی از نبودن فرد یا متعلقی است که دیگر احتمالاً هیچ‌گاه برنخواهد گشت.💔

عزیزم منم دنبال دکترم ، میشه لطفا بعد عمل عکس گذاشتید لایک کنید ببینم

من یقین دارم مرد کوچک من روزی بزرگ مردی میشود که برای دیدن چهره ماه مردانه اش باید سر ، بالا کنم ، برای پسرم...😍 دخترکم دوست داشتنت قشنگ ترین کار تکراری دنیاست...😍
[QUOTE=354186635] تهرانم عزیزم میخوام برم الهه خرمی کاراشو دوس دارم خدا کنه خوب بشه بینیم گوشتیه یکم ...

همه به من میگن حالا چرا دکتر خانوم انتخاب کردی😑ولی من خسم به دکتر خرمی خوبه برا همین پای انتخابم موندم 

همه به من میگن حالا چرا دکتر خانوم انتخاب کردی😑ولی من خسم به دکتر خرمی خوبه برا همین پای انتخابم مو ...

نه اگ مطمئنی برو بینی ابجیم خیلی خوب شده ورمم تقریبا اصلا ندارهه

اتفاقا همه هم میگفتن نرو ولی الان همه ادرس میگیرن😊

به سلامتی گل

هرکی دوس داشت لایک کنه صلوات بفرستم براشون🌼🤍

من خیلی از جراحی بینی میترسیدم ولی نمونه کارای دکتر مهربانی رو که دیدم از نتیجه ها خیلی خوشم اومد و پیش ایشون جراحی کردم دقیقا همونی شد که میخواستم خیلی طبیعی و قشنگ شده

نه اگ مطمئنی برو بینی ابجیم خیلی خوب شده ورمم تقریبا اصلا ندارههاتفاقا همه هم میگفتن نرو ولی الان هم ...

سلام خوبی 

خولهرتون هنوز راضیه؟

https://survey.porsline.ir/s/qqBFgyz9 خدایا سپردم به خودت غمی را که بی صدا قلبم را میسوزاند.🫠