2777
2789
عنوان

وسواسی و غیر وسواسی بیاین لطفا

104 بازدید | 16 پست

من ده سالی میشه وسواس دارم ک به گفته دکتر درجه خفیف رو به متوسط بوده،..بیشترین عمل وسواسی هم شستن پاها بعد از دستشویی رفتن و شستن زیاد دست ها بوده.تو موارد دیگه کمتر بود وسواسم..تا اینکه حدود سه هفته پیش تصمیم جدی گرفتم بعد دسشویی پاهام نشورم و تا نود درصد موفق شدم تو این سه هفته فقط سه بار اونم چون مطمئن بودم پاشیده شستم..و این برای من و همسرم فتح یه قله بود انگار،فقط مشکلی که هست اینه که از دیروز درد مبهم و خفیف شکم دارم  که خیلی احسااس میکنم منشا اضطراب هست که سعی کردم تو این سه هفته بهش بها ندم .و امروز جسارتا بیرون روی داشتم ..حس میکنم مغزم بیخیالی به عمل شستن پاها رو تهدید حساب کرده وبا بالا بردن استرس این ها برام پیش اومده ..به نظرتون درست پیش رفتم که مقابله کردم؟ اگه آره، این درد شکم و اسهال که صد در صد منشا استرس داره چرا اومده سراغم؟و بعد از سه هفته؟؟راه حلی دارید؟

شاید برا میوه تابستونی یا میکروبه دل دردت

لزوما از استرس نیست

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ممکنه بخاطر استرس نباشه

یه ویروس جدید اومده منم شکم درد و بیرون روی داشتم

بااینکه استرسی ام ولی اون ویروس بود

درضمن تبریک میگم همینجوری برو جلو خیلی زود وسواست خوب میشه

ببین من وسواس فکری داشتم خیلی شدید بود

طبعا سرد بود گرمش کردم ویتامین دی هم کم بود دکتر برام قرص نوشت

رو افکارمم کار کردم و خودمو زدم ب بیخیالی

[۱۴۰۳/۱۰/۲۵]از این تاریخ با خودم عهد بستم برا آیندم ، برا کنکورم تلاش کنم💯

ممکنه بخاطر استرس نباشهیه ویروس جدید اومده منم شکم درد و بیرون روی داشتمبااینکه استرسی ام ولی اون وی ...

ممنون از دلگرمیت🌹آخه این درد شکم تا یکم حس استرس میگیرم دارم تا چند دقیقه و بعد خوب میشه ،منظورم اینه یکسره اینطور نیست 

من خودم از این معجزه دیدم

برای هر خواسته ای که دارید قرآن رو به فارسی در مدت ۱۵ روز طوری که گوشتون صدای شما رو بشنوه بخونید تا با صدای خودتون به انرژی های ایجاد و خلق خواستتون وصل بشین چون فهم معنای قرآن اعجاز داره و در طول این مدت روزانه ۲۰۰۰ ذکر الله غفور بگین که انرژی های منفی قبل از شما قطع بشه و خواسته هاتون متجلی بشه انشالله 

یقین داشته باشید خداوند یاری رسان است

سلام بر حسین ( ع) پسر فاتح خیبر 

ببین من وسواس فکری داشتم خیلی شدید بودطبعا سرد بود گرمش کردم ویتامین دی هم کم بود دکتر برام قرص نوشت ...

خوشحالم تونستی کنترلش کنی،منم قدم اصلی برداشتم و موفق شدم انشالله کامل از بین میبرم 

خوشحالم تونستی کنترلش کنی،منم قدم اصلی برداشتم و موفق شدم انشالله کامل از بین میبرم

همینطوری ک من موفق شرم توهم میشی❤️

من خودم اول میگفتم نمیشه دست من نیست ولی وقتی دیدم شد میگم هیچ کاری نشد نداره

[۱۴۰۳/۱۰/۲۵]از این تاریخ با خودم عهد بستم برا آیندم ، برا کنکورم تلاش کنم💯

ممنون از دلگرمیت🌹آخه این درد شکم تا یکم حس استرس میگیرم دارم تا چند دقیقه و بعد خوب میشه ،منظورم ای ...

اگه بخاطر ترک شستن پاهات باشه خب طبیعیه

مغزت احساس خطر کرده

به مرور اونم عادت میکنه و خوب میشی

همینطوری ک من موفق شرم توهم میشی❤️من خودم اول میگفتم نمیشه دست من نیست ولی وقتی دیدم شد میگم هیچ کار ...

دقیقا،قبلش برام شکستن شاخ غول بود ولی وقتی از پسش براومدم به گفته شما پی بردم🌹

اگه بخاطر ترک شستن پاهات باشه خب طبیعیهمغزت احساس خطر کردهبه مرور اونم عادت میکنه و خوب میشی

چقد خوشحال شدم شنیدم اینی که گفتی،پس مغز هم عادت میکنه خدارو شکر 

چقد خوشحال شدم شنیدم اینی که گفتی،پس مغز هم عادت میکنه خدارو شکر

اره عزیزم رئیسه بدنت تویی 

هرکاری که یه مدت طولانی و بی وقفه انجام بدی تبدیل به عادت میشه و مغز(ذهن) هم کم کم عادت میکنه

ثابت قدم و پرقدرت ادامه بده فقط😘