2777
2789
عنوان

دشمنتون

34 بازدید | 2 پست

خانمای شاغل و محصل دشمنتون ( کسی که بی دلیل از روی کمبود و عقده این رفتارای عجیب نشون میده ) چجوری باهاش برخورد میکنید ؟! نزدیک خودتون نگه میدارید یا فراریس میدید !! راه کارتون چیه ؟! سعی کردم با حرف زدن متقاعدش کنم ولی فایده نداشت کاملا توی اون نیم ساعت شخصیتش نشون داد و فهمیدم کار من یکی که در اومده شما یه راهی بهم بدید لطفا 

حالا حالا ها باید این خانم ببینم متاسفانه

دوستان اکانت مشترکه یعنی اگه تاپیکی زده میشه سوالی پرسیده میشه برای چند نفره ممنون پس اگه میگردید تو تاپیکا قبلی دنبال ضد و نقیضش نرید 
متاسفانه این آدمهایی که عقده یی هستن رو هیچ جوره نمیتونی قانعشون کنی، ازش هر چقدر دورتر بگردی سالم‌ت ...

بیچارم کرده هر شب پیامای چرت و پرت میده در صورتی که بخدا من اصلا ارتباطی ندارم باهاش حتی از اول موندممم انقدر عصبیم صورتم خشمگین شده ….

دوستان اکانت مشترکه یعنی اگه تاپیکی زده میشه سوالی پرسیده میشه برای چند نفره ممنون پس اگه میگردید تو تاپیکا قبلی دنبال ضد و نقیضش نرید 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.