2777
2789
عنوان

اشنایی ازدواج

195 بازدید | 15 پست

سلام دوستان چند روزه دارم با اقایی که دوستم معرفی کرده به قصد ازدواج اشنا میشم البته شهرامون فاصله دارن نظر خودم اینه تا دوماه حضوری همو نبینیم تا اطلاعات بیشتری دستم بیاد اگه خوشم اومد بیاد ببینمش راهنماییم کنید چکار کنم اصلا بلد نیستم درباره چی حرف بزنم 🤕🤕🤕🤕🤕

درباره فرهنگ خانوادش 

شغلش 

تحصیلاتش 

خیلی چیزا ولی درکل شهر دور زیاد خوب نیست فاصلتون تا چ حده ؟ 

براتون آرزو میکنم هیچ وقت حروم نشید ، حروم آدم اشتباه ، مکان اشتباه ، رشته اشتباه و ... :)                

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نچ بدرد نمیخوره با خانواده بگو بیاد همون زارت اول 

دختری بادنیای دخترانه خودوقلبی مهربان🎊🎀 دوسه مثقال خریت زخران چیزی نیست 🐴 آدمی هست که الحق دوسه خروار خراست ...💫اگر ایران به جز ویران سرا نیست ؛ من این ویران سرا را دوست دارم 💔

اول به خط قرمزات فکر کن و بعد تو شخصیت طرف بگرد ببین رفتاری که بخاد خط قرمزاتو رد کنه داره یا ببین علایق مشترکی دارین ببین تا چه حد میتونی بعد ازدواج با این ادم به علایقت یا هدفات برسی

شاید قیافش به دلت ننشست 

خب عکس خیلی فرق داره با خود ادم 

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

خب اول خودم باید ببینم ازش خوشم میاد یا نه 🙄😁

اوکی بابا هوفففف😄

دختری بادنیای دخترانه خودوقلبی مهربان🎊🎀 دوسه مثقال خریت زخران چیزی نیست 🐴 آدمی هست که الحق دوسه خروار خراست ...💫اگر ایران به جز ویران سرا نیست ؛ من این ویران سرا را دوست دارم 💔

قیافه اصلا برام مهم نیس ولی درکل ظاهرشو میپسندم خداروشکر خوبه

به غیر اینا ،حتما راجب خانوادش و الویت هاش تو خانواده ،تو امور مالی و نظرش راجب کار و تحصیل و درامد همسرش چطور باید خرج بشه 

میزان دخالت مادرش تو زندگیش 

راجب رسومات و عقاید و باورهاشون 

پوشش اکثریت خانواده علی الخصوص خواهر و مادر و عروس ها 

راجب افکار سیاسی و جهت گیری هاش راجب مسائل جامعه 

راجب تقسیم وظایف و نظرش راجب تربیت بچه 

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵