2777
2789
عنوان

فوق تخصص خیلی خوب کلیه مشهد

1071 بازدید | 12 پست

سلام دوستان فوق تخصص خوب کلیه برای عفونت کلیه و مجاری تناسلی میشناسید معرفی کنید؟

لطفا کسانی که واقعا نتیجه گرفتن معرفی کنند الکی معرفی نکنید یا تبلیغ نکنید 

ممنون میشم

هژبرالسادات 

فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر                  ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما نتیجه گرفتید؟

همسرم چند سال پیش مریضشون بود ، ایشون فکر کنم سر گروه دکترهای کلیه باشه یعنی نفر اول تو مشهد 

فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر                  ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦

سلام ببخشید اگ پیاممو میبینی توروخدا جواب بده دکتر کلیه خوب تو مشهد کیه؟

منم دنبال دکتر خوب هستم این چند نفر را معرفی کردند دوستان بازهم از دوستانی که تجربه مثبت از درمان توسط دکترشون گرفتند لطفا معرفی کنند خیلی کمک کننده است به عزیزانی که الان نیاز به یک پزشک با وجدان دارند.ممنونم از لطفتون