2777
2789
عنوان

خانما من چی به مادر شوهرم بگم

523 بازدید | 43 پست

از صب دوبار زنگ زده ساعت 7 میام دنبال پسرت ببرمش با خودم خونه مریم (خواهر شوهرم) امادش کن 

من نمیخوام بچم و با خودش جایی ببره بهش گفتم شرمنده ولی نمی‌تونم بذارم بدون من جایی بیاد گفت مگه میخوام بخورمش نومه حواسم بهش هست بچمم هی میگه میخوام برم منم عصابم خورد شده به شوهرم زنگ زدم میگه نذار بره آخه بچه خواهر شوهرم خیلی زوره مدام پسرم و میزنه و هی زور میگه بهش من چی بهش بگم چجوری پسرم و گول بزنم نره 

من مامان یه پسر شیطون و نازم و یه دختر کوچولوی زیبا دارم بهترین روز زندگیم وقتی بود که صدای گریه‌ی دختر کوچولوم و شنیدم خوب یادمه 1403/5/17دنیای من چشمای کوچولوشو به دنیا باز کرد🥺❤️شما دوتا دلیل خنده های من و بابایین😍

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اگه قبلا برده مواظب بوده ببره خودتم نفس بکیش

اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.

بگو نوته شریک که نیستیم بچه رو 🙄

چه حالت دستوری هم گفته 

خودت پسرتو ببر بیرون 

ببر یه جا حوصلش سر نره 

به مادرشوهرتم با احترام بگو پسر خواهرشوهرت اذیتش میکنه

لایک کن خوشگلم خوشحال میشم نظرت با نظرم یکیه 😁                 هَستیم زَ آشُوبِ جَهان فارِغ مُطلَق!✋🏻️

امان از این مادر شوهرهای بی فکر

مجبوری خودت هم بری

اما دمت گرم هرجور شده بهش بفهمون بچه ی

من بدون من جایی نمیره حالا میخواد مادربزرگ

باشه یا خالش فرقی نداره 

اگر خواستی چیزی را پنهان کنی ،لای یک کتاب بگذار ، این مردم کتاب نمی خوانند.

بگو مریضه

•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★
عزیزم رک بگو شرمندم . اصلا اومد در به روش باز نکن

بچم خیلی بهش وابستس میدونم میره پیشش بهش گفتم نمیفرستم بیاد 

من مامان یه پسر شیطون و نازم و یه دختر کوچولوی زیبا دارم بهترین روز زندگیم وقتی بود که صدای گریه‌ی دختر کوچولوم و شنیدم خوب یادمه 1403/5/17دنیای من چشمای کوچولوشو به دنیا باز کرد🥺❤️شما دوتا دلیل خنده های من و بابایین😍

عقل مادرشوهرت باید برسه دگ بنده خدا تو کاری نمیتونی کنی وقتی اون‌نمیفهمه این‌جیزارو.بنظرم بگو پسرت راضی نیس بگو میگه پسرعمع منو میزنه اذیتم‌میکنه نمیرم با بچت ام صحبت کن قانع اش کن  شیره بمال سرش مشغولش کن خونه بمونه