درود بر همه دوستان
من نزدیک به سه سال بود که لکهای سفید روی دستم ایجاد شده بود و آزارم میداد خیلی غصه میخوردم کلی دکتر رفتم کلی سایتهای ایرانی و خارجی رو سرچ کردم حتی کانادا با دکترها داروساز مشورت کردم برای گرفتن دارو و....
هر دارویی معرفی میشد یا دکتری تجویز میکرد تحقیق میکردم که عوارض نداشته باشه به خاطر همین به جز سه بار که با تجویز دکتر داروها رو خریدم دیگه هیچ دارویی رو بدون تحقیق استفاده نمی کردم
یکبار از اون سه باری که بدون تحقیق دارو گرفتم یه پماد دست ساز از یک داروخانه در اصفهان بود که دوستان همینجا پیشنهاد کرده بودن و وقتی گرفتم متوجه شدم کورتون ماده اصلی داروست و بلافاصله کنار گذاشتم.( در مورد عوارض جدّی کورتون مطالعه کنید) با این پیش فرض که قرار نیست به خاطر زیبایی، اعضای حیاتی بدن رو داغون کنیم.
در تحقیقاتم به یک نتیجه رسیدم که تقریبا در هیچ یک از سایتها، گروهها و حتی دکترها به این موضوع اشاره نشده بود.
در نتیجه تحقیقاتم به یک روش ساده، جدید و مطنئن و بسیار کم هزینه رسیدم که الان تقریبا یک هفته است به کار گرفتم که به طرز باورنکردنی لکهای سفید دارن ناپدید میشن.
مخاطب من دقیقا دوستانی هستن که مثل من رنج روانی این بیماری رو چشیدن و همیشه یا کرم پودر به دستشون میزنن یا دستکش میپوشن که کسی متوجه لکها نشه
اینترنت در مورد پیسی و... پر از مطالب رایگانه که هر کسی دوست داره میتونه ببینه و راههای مختلف رو امتحان کنه ولی من حاضرم روش نتیجه بخش خودم رو فقط به کسانی ارائه بدم که از سرچ و دکتر خسته شدن و تقریبا نتیجه ای هم نگرفتن.
علاقمندان برای اطلاع پیام بدهند.