2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله همسرم درگیرن درمان قطعی نداره با ی سری داروها کنترل و ب مرور کمرنگ تر میشه اما کامل خوب نمیشه

موهاشونم‌سفید شده بود؟

این قضه درمانپریشه ای که تو پیج‌اینستا هست رو‌میدونید چیه؟ به نظرتون واقعیه؟

درود بر همه دوستان

من نزدیک به سه سال بود که لکهای سفید روی دستم ایجاد شده بود و آزارم میداد خیلی غصه میخوردم کلی دکتر رفتم کلی سایتهای ایرانی و خارجی رو سرچ کردم  حتی کانادا با دکترها داروساز مشورت کردم برای گرفتن دارو و....  

هر دارویی معرفی میشد یا دکتری تجویز میکرد تحقیق میکردم که عوارض نداشته باشه به خاطر همین به جز سه بار که با تجویز دکتر داروها رو خریدم دیگه هیچ دارویی رو بدون تحقیق استفاده نمی کردم

یکبار از اون سه باری که بدون تحقیق دارو گرفتم یه پماد دست ساز از یک داروخانه در اصفهان بود که دوستان همینجا پیشنهاد کرده بودن و وقتی گرفتم متوجه شدم کورتون ماده اصلی داروست و بلافاصله کنار گذاشتم.( در مورد عوارض جدّی کورتون مطالعه کنید) با این پیش فرض که قرار نیست به خاطر زیبایی، اعضای حیاتی بدن رو داغون کنیم. 

در تحقیقاتم به یک نتیجه رسیدم که تقریبا در هیچ یک از سایتها، گروهها و حتی دکترها به این موضوع اشاره نشده بود. 

در نتیجه تحقیقاتم به یک روش ساده، جدید و مطنئن و بسیار کم هزینه رسیدم که الان تقریبا یک هفته است به کار گرفتم که به طرز باورنکردنی لکهای سفید دارن ناپدید میشن. 

مخاطب من دقیقا دوستانی هستن که مثل من رنج روانی این بیماری رو چشیدن و همیشه یا کرم پودر به دستشون میزنن یا دستکش میپوشن که کسی متوجه لکها نشه

اینترنت در مورد پیسی و...  پر از مطالب رایگانه که هر کسی دوست داره میتونه ببینه و راههای مختلف رو امتحان کنه ولی من حاضرم روش نتیجه بخش خودم رو فقط به کسانی ارائه بدم که از سرچ و دکتر خسته شدن و تقریبا نتیجه ای هم نگرفتن. 

علاقمندان برای اطلاع پیام بدهند.

موهاشونم‌سفید شده بود؟این قضه درمانپریشه ای که تو پیج‌اینستا هست رو‌میدونید چیه؟ به نظرتون واقعیه؟

سلام عزیز دلیل سفید شدن مو بچه شما چی بود توروخدا اگه پیامم رو دیدی جواب بده بچه من هفت سالشه ی نخ موش سفید شده

سلام عزیز دلیل سفید شدن مو بچه شما چی بود توروخدا اگه پیامم رو دیدی جواب بده بچه من هفت سالشه ی نخ م ...

سلام دختر‌من ویتیلیگو همون پیسی داره یکی دوتا هم‌سفید نشده بود 

نمیدونمیکی میگه خوب شدم یکی میگه نشدمسفیدی موهاش که بیشتر شدهدختر من رو‌گردنش و‌زیر گردنش لمه داره ...

عزیز میشه به سوالم جواب بدین خیلی نگرانم از اول چ مقدار از موهاش سفید شد مثل دختر من از ی نخ شروع شد ؟ و اینکه به جز سفیدی دیگه علایمی هم داشت دخترتون

عزیز میشه به سوالم جواب بدین خیلی نگرانم از اول چ مقدار از موهاش سفید شد مثل دختر من از ی نخ شروع شد ...

من اول سفیدی موهاشو متوجه نشدم 

پشت گردنش یه اکه خیلی کوچیکو کمرنگ بود

بعد همینجوری که به روز موهاشو چک میکردم حس کردم رنگ موش یه قسمتی تغییر کرده بورتر شده دختر من موهاش بوره کلا

یه مدت بعد گذشت دیدم سفید شده

شاید بچت کمخونی داره من پرسیدم اینجا هیلی ها رفتن دکتر چکاب دادن دوماهه خوب شدن از کمخونی بوده ببرش دکتر