2777
2789

بچه ها من تخمدان چپم یه کیست هموراژیک ۴ سانتی داشت که با طب سنتی درمانش کردم البته زیر نظر پزشک عزیزم که تو خیلی موارد بهم کمک کرده . دکترم بهم دمنوش پنیرک داد که بخورم و یه آبزن بهم داد که از ترکیب بابونه و گل محمدی و ناخنک بود اینا رو از هر کدوم یه قاشق میریختم تو قوری استیل با یک و نیم لیوان آب میجوشوندم نزدیک بیست دقه بعد قاطی اب تو تشت میریختم و توش میشستم حدوا نیم ساعت میشستم تو لگن البته بچه ها من به بابونه حساسیت داشتم دکترم گفت همون پنیرک رو جایگزینش کن من جای بابونه پنیرک ریختم راستی شکمم رو هم با روغن بابونه گفته بود هر شب ماساژ بدم تغذیه رو هم رعایت کنید سالم خوری داشته باشید  هر روزم دمنوش همین پنیرک رو با چای گوهی و پونه درست میکردم میخوردم خیلی چیزا دفع شد تو پریودی که یکیش بزرگ بود حس میکنم اون همون کیسته بوده . سونو رفتم گفت کیستی وجود نداره . گفتم بگم بهتون شاید به دردتون بخوره استفاده کنید سراغ قرص های هورمونی نرید اول یه بار اینو امتحان کنید بعد نتیجه نداشت برید شیمیایی درمان کنید 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برا همه متاسفانه ج.اب نمیده یکساله درگیر دکترم هنوزم به زور پریود میشم و نامنظم

پلی کیستیک هستید یا کیست تخمدان دارید ؟ اخه این دو تا فرق دارن پلی کیستیک داخل تخمدان پر کیست های ریزه اما کیست من یه دونه بیرون تخمدان چسبیده بهش بود 

ب من دکتر قرص سیپروترو‌ کامپاند‌ داد خوردم سه ماه خوب شد کلا نمیدونم دوباره برگرده یا نه

انشالله که برنگرده ولی هر ۶ ماه چک کنید اگه بود از همین نسخه های طب سنتی استفاده کنید اول 

برای سردی رحم چی بخوریم

برای سردی رحم بهتره که روی شکم رو دور ناف رو با روغن های گرم ماساژ بدید تو پریودی حمام نرید رحم رو گرم نگه دارید تو ایام پریود تغذیتون گرم باشه ماست و ترشی و سالاد و چیزای سرد نخوریم اینا مفیده تو پریودی هم چند روز اول رو کاچی بپز بخور دست و پات رو اب زیاد نزن مخصوصا اب سرد ظرف میشوری لباست خیس نشه پیشبند ببند شکمت خیس بشه رحم سرد میشه

ریزش موهاتم خوب شد

برای ریزش موهام خیلی کارا کردم الان بهتره ریزش ولی رویش نداره اونجاها که ریخته بود 

الان دارم میرم کلاینت مو یه جلسه رفتم فعلا ریزشم از اون روز شده در حد پنج الی ده تا در روز