بچه ها من تخمدان چپم یه کیست هموراژیک ۴ سانتی داشت که با طب سنتی درمانش کردم البته زیر نظر پزشک عزیزم که تو خیلی موارد بهم کمک کرده . دکترم بهم دمنوش پنیرک داد که بخورم و یه آبزن بهم داد که از ترکیب بابونه و گل محمدی و ناخنک بود اینا رو از هر کدوم یه قاشق میریختم تو قوری استیل با یک و نیم لیوان آب میجوشوندم نزدیک بیست دقه بعد قاطی اب تو تشت میریختم و توش میشستم حدوا نیم ساعت میشستم تو لگن البته بچه ها من به بابونه حساسیت داشتم دکترم گفت همون پنیرک رو جایگزینش کن من جای بابونه پنیرک ریختم راستی شکمم رو هم با روغن بابونه گفته بود هر شب ماساژ بدم تغذیه رو هم رعایت کنید سالم خوری داشته باشید هر روزم دمنوش همین پنیرک رو با چای گوهی و پونه درست میکردم میخوردم خیلی چیزا دفع شد تو پریودی که یکیش بزرگ بود حس میکنم اون همون کیسته بوده . سونو رفتم گفت کیستی وجود نداره . گفتم بگم بهتون شاید به دردتون بخوره استفاده کنید سراغ قرص های هورمونی نرید اول یه بار اینو امتحان کنید بعد نتیجه نداشت برید شیمیایی درمان کنید
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
برای سردی رحم بهتره که روی شکم رو دور ناف رو با روغن های گرم ماساژ بدید تو پریودی حمام نرید رحم رو گرم نگه دارید تو ایام پریود تغذیتون گرم باشه ماست و ترشی و سالاد و چیزای سرد نخوریم اینا مفیده تو پریودی هم چند روز اول رو کاچی بپز بخور دست و پات رو اب زیاد نزن مخصوصا اب سرد ظرف میشوری لباست خیس نشه پیشبند ببند شکمت خیس بشه رحم سرد میشه