2777
2789

من همینکه فکرمی کنم روی سلامتی ، زیبایی و شادابیم چقدر تاثیرداره و اینکه باید به خودم ارزش بدم تلاش می کنم استرسم رو کنترل کنم مزمن نشه یعنی طولانی نشه وگرنه که نمیشه اصلا استرس نداشت آدم فکر بقیه روهم می کنه گاهی و هر چقدرم همه چی داشته باشی بازم مشکل هست چون داشته هاتم ممکنه از دست بدی یا یه جوری بشه که با داشتنش به مشکل بخوری آدم نمیدونه چی به سرش میاد

سعی می کنم تو هر شرایطی ناامید نشم تلاش کنم برای آرامش ، وقتی ناراحتم سعی می کنم زودتر ناراحتیمو تموم کنم و زودتر خودمو شاد کنم

تلاش می کنم نیمه ی پرلیوانو ببینم حتی تو سختی ها و با نداشته هام ؛  به خوبی نداشته هام فکر می کنم و قبول می کنم که همینه و کاریش نمیشه کرد و باهاش کنار میام ولی خب در کنارش تلاشم می کنم به خواسته های حقم برسم برای داشته های حقم هم البته تلاش می کنم از دستشون ندم

سعی می کنم به ناحق بد کسی رو نخوام و به ناحق بدی نکنم و دل نشکونم چون همینا به آدم برمی گرده حالا نمیگم هیچ اشتباهی نکردم و بدی ندارم نه هیچکس کامل نیست

ادامه پست بعدی .. 

سعی می کنم هر خوشی کوچیکی همیشه به چشمم بیاد و از یادم نره و با همین کارهای کوچیک شاد باشم و بدونم همینا هم شادیه و خداروشکر می کنم که تونستم انجام بدم

گردش و تفریح شده یه پارک نزدیک و معمولی برم ، با مسافرت شده جای خاصی نباشه و آنچنان همه چی فراهم نباشه حتما نباید همه چی عالی باشه ، دیدن فیلمی که دوست دارم حتما نباید برم بهترین سینما ، بازی کردن شده یه بازی ساده منچ بازی کنم ، خرید کردن شده یه گیره مو بخرم ، جشن گرفتن تنهایی یا با بقیه و گاهی هدیه خریدن برای خودم و بقیه حتما نیاز به هزینه ی زیاد نداره ، با خرید لباس و غذایی که دوست دارم حتما نباید بهترین رستوران باشه ، با ورزش شده تو خونه بدون وسیله حتما نباید با وسیله و باشگاه باشه ، موزیک و خوندن با موزیک حتما نباید برم کنسرت ، با رقص تو خونه تنهایی ؛ حتما نباید جشن باشه ؛ با سرگرم شدن با کارهای خونه و خرید .. ، با رسیدگی به خودم ، با تلاش و رسیدن به خواسته هام هر چندکوچیک ، با  عکس پروفایل شاد یا پروفایلی که حالمو خوب می کنه ، مطالعه کردن ، مهمونی رفتن و مهمون دعوت کردن البته نه زود به زود و تایم کم با آدمایی که با هم خوبیم ، گاهی تماس گرفتن و پیام دادن به کسی که با هم خوبیم ،  با سعی کردن به لبخند زدن و خندیدن ؛ سعی کنم گاهی شوخ طبع باشم به اندازه و البته نه هرجایی و نه هر زمانی ، محبت کردن به خودم و آدمایی که با هم خوبیم ،کلمات خوب ، بوس و بقل نوازش ، با داشتن یه سقف بالا سر و یه ماشین معمولی و کمی پس انداز حتما نباید همه چی عالی باشه مهم اینه دلم شاد باشه

ادامه پست بعدی ...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با دمنوش و شربت آرامبخش  ، تغذیه سالم ، حذف آدمای سمی ، مطالعه با گوگل و نی نی سایت برای پیشگیری و حل مشکلات خودم و بقیه و البته سرگرمی و بیشتر شدن اطلاعاتم 

موزیک مدیتیشن هم خوبه قبل خواب میذارم گوش میدیم با همسرم صدای آبشار و پرنده و.. گوگل سرچ می کنم ، اینو همسرم خیلی خوشش میاد

ویس هیپنوتیزم دکتر سجاد زمانی سرچ کنی گوگل رایگان هست به دوستم که حالش خیلی بد بود گفتم چندماه انجام داد حالش خوب شد خودم و همسرم یه بار انجام دادیم خواستم ببینم چطوریه به نظرم آرامش میده

نوشتن روی کاغذ و پاره کردن کاغذ یا نوشتن تو یادداشت های گوشیم و حذف کردن

درد و دل کردن حتی بحث هم گاهی لازمه آدمو خالی می کنه حرفای دلتو بزنی شده تو پیام مثلا به همسرت

گاهی گریه می کنم واسه اینکه خالی بشم لازمه حتی یه وقتایی شده دوست داشتم بلند گریه کنم داد بزنم فریاد درونی داشتم دوست داشتم وسیله پرت کنم حرصمو خالی کنم میرم حموم اینکارهارو انجام میدم زیر دوش اسپیکر می برم موزیک هم گوش میدم همینکه صدا خونه همسایه نره

کمک کردن و محبت به بقیه هم حالمو خوب می کنه البته به شرطی که بهت آسیب نزنن و خب دعای خیرشون هم به آدم بر می گرده

خیلی روش های دیگه هم هست سرچ کنی گوگل و نی نی سایت راهکار هست و اینکه علاقه ات هم مهم هست ببینی از چه روشی خوشت میاد

آفرین موفق باشی ولی من همه چیو باهم میخام خیلیا هستن همه چیو باهم دارن یه مثال  ساده میزنم مثلا وقتی لباسو با ماشین لباسشویی میشوریم شسته میشه وقتیم با دست تو تشت میشوریم بازم تمیز و شسته میشه ولی تفاوتش اینه وقتی با ماشین میشوریم خسته واذیت نمیشیم

سعی می کنم هر خوشی کوچیکی همیشه به چشمم بیاد و از یادم نره و با همین کارهای کوچیک شاد باشم و بدونم ه ...

اینکارا رو هم کردن از کوچیکترین خوشیا جوری لذت می‌بردم انگار تازه بدنیا اومدم اما گاهی یمسائلی پیش میاد وقتی حس میکنم حل کردنش خیلی سخته و معلوم نیس نتیجه چی میشه خیلی استرس میگیرم

منم به این چیزا فکر میکنم اما عمل کردن بهش واقعا خیلی سختهبخصوص وقتی همسنای خودم میبینم شرایط زندگیم ...

آره خب سخته تلاش کنی بخوای میشه ان شاءالله امیدوارم منم یه زمانی نمی تونستم همه جوره سختی کشیدم فکرنکن من فرق دارم خواستی پیوی میگم چه سختی هایی کشیدم 

آفرین موفق باشی ولی من همه چیو باهم میخام خیلیا هستن همه چیو باهم دارن یه مثال ساده میزنم مثلا وقتی ...

طرز فکرتو باید عوض کنی عزیزم وگرنه به خودت آسیب می زنی ❤ نمیشه همه چی داشته باشی مطمئن باش داشته باشی حتی اگه از دستشم ندی باز مشکل هست 

اینکارا رو هم کردن از کوچیکترین خوشیا جوری لذت می‌بردم انگار تازه بدنیا اومدم اما گاهی یمسائلی پیش م ...

حق داری منم تجربه کردم ولی خب چه میشه کرد باید تا عمر داری تلاش کنی برای آرامش ، بازم تلاش کن