با دمنوش و شربت آرامبخش ، تغذیه سالم ، حذف آدمای سمی ، مطالعه با گوگل و نی نی سایت برای پیشگیری و حل مشکلات خودم و بقیه و البته سرگرمی و بیشتر شدن اطلاعاتم
موزیک مدیتیشن هم خوبه قبل خواب میذارم گوش میدیم با همسرم صدای آبشار و پرنده و.. گوگل سرچ می کنم ، اینو همسرم خیلی خوشش میاد
ویس هیپنوتیزم دکتر سجاد زمانی سرچ کنی گوگل رایگان هست به دوستم که حالش خیلی بد بود گفتم چندماه انجام داد حالش خوب شد خودم و همسرم یه بار انجام دادیم خواستم ببینم چطوریه به نظرم آرامش میده
نوشتن روی کاغذ و پاره کردن کاغذ یا نوشتن تو یادداشت های گوشیم و حذف کردن
درد و دل کردن حتی بحث هم گاهی لازمه آدمو خالی می کنه حرفای دلتو بزنی شده تو پیام مثلا به همسرت
گاهی گریه می کنم واسه اینکه خالی بشم لازمه حتی یه وقتایی شده دوست داشتم بلند گریه کنم داد بزنم فریاد درونی داشتم دوست داشتم وسیله پرت کنم حرصمو خالی کنم میرم حموم اینکارهارو انجام میدم زیر دوش اسپیکر می برم موزیک هم گوش میدم همینکه صدا خونه همسایه نره
کمک کردن و محبت به بقیه هم حالمو خوب می کنه البته به شرطی که بهت آسیب نزنن و خب دعای خیرشون هم به آدم بر می گرده
خیلی روش های دیگه هم هست سرچ کنی گوگل و نی نی سایت راهکار هست و اینکه علاقه ات هم مهم هست ببینی از چه روشی خوشت میاد