2777
2789
عنوان

رفتم فندکو پس گرفتم حس میکنم کارم چیپ بود ولی حقشه 😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1895 بازدید | 97 پست

از کسی که حدودا ده سال از زندگی مشترکش میگذره اینو داشته باش که با هر بی سرو پایی نپر. اخرش گیر یه بی سو پا میوفتی زندگیت به فنا میره. 

لول خودتو ببر بالا با ادم حسابی وارد رابطه شو. 

از اون اکیپ سمیتون بیا بیرون. 

برو کلاس زبان یا کلاس هنری. برو جاهای باکلاس پاساژهایی که هر کس نمیتونه بره کافه های باکلاس کتاب خونه اونجا سعی کن اشناییت پیدا کنی. 

از ادمایی که صدای پول خورد میدن دوری کن. 

خودت کار کن تو محل کارم حواست باشه مورد خوب دیدی از دستش نده. البته با سیاست نه اویزون طرف بشی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من آپارتمان دارم  تک دخترم  ساندرو سوار میشم اون وقت میرم با پسر پرایدی توی رابطه  اصلا قدر خودمو نمیدونم  حس میکنم مال کودکیمه که پدرم درست رفتار نکرده باهام 

من وضع مالی خودم خوبه نمیدونم چرا آشغال پسندم

اره بابا لولت رو ببر بالا. 

با این لول پاسسنا نچرخ. 

برو یکی که تو رو دوپله بالاتر ببره پیدا کن اینایی که تو گفتی به درد جواب سلام دادن نمیخورن چه برسه رابطه عاطفی

اره بابا لولت رو ببر بالا. با این لول پاسسنا نچرخ. برو یکی که تو رو دوپله بالاتر ببره پیدا کن اینایی ...

خوب اونا منو نمیپسندن  چاق شدم هیکلم خراب شده  حوصله عمل معده و نقاهت عمل رو ندارم 

من آپارتمان دارم تک دخترم ساندرو سوار میشم اون وقت میرم با پسر پرایدی توی رابطه اصلا قدر خودمو نم ...

خاااک برسرت 🤣🤣🤣🤣البته ببخشیدا ولی لازم بود بهت بگم. 

قشنگ به خودت برس. برو ملاس هاس مختلف سعی کن مهارت زبان دوم یادبگیری مابین این کلاس ها دو سه تا دوست البته دختر پیدا کن باهاشون رفت و امد کن از سیاست اونا استفاده کن. 

بعد در همین بین پسری که حداقل دو سطح از خودت بالاتر باشه به پستت خورد از دستش نده با سیاست رفتار کن فکر نکنه اویزونی. 

خوب اونا منو نمیپسندن چاق شدم هیکلم خراب شده حوصله عمل معده و نقاهت عمل رو ندارم

برو باشگاه. 

رژیم بگیر. 

صبح ها نشتا ابلیمو و خاکشیر بخور. 

قند و کربوهیدرات بزار کنار بجاش میوه بخور. 

ارایش معمولی کن یه دست لباس با کلاس بگیر وقتی میبینی اینطوری هستی خوب دلیل نداره با ادمای بی کلاس بری تو رابطه. 

برو باشگاه. رژیم بگیر. صبح ها نشتا ابلیمو و خاکشیر بخور. قند و کربوهیدرات بزار کنار بجاش میوه بخور. ...

رفتم لباس خریدم هفته پیش   قبلا از خرید بدم میومد ولی مجبورم 

رفتم لباس خریدم هفته پیش قبلا از خرید بدم میومد ولی مجبورم

اره بابا. اینطوری بچرخی قطعا یکی میاد سمتت که تو رو از جایی که هستی ببره بالا نه اینکه پراید سوار بشیی. با شخصیت باشه. تحصیل کرده باشه. 

حداقل 206چیزی داشته باشه. 

کارکنه. 

برات خرج کنه. 

اره بابا. اینطوری بچرخی قطعا یکی میاد سمتت که تو رو از جایی که هستی ببره بالا نه اینکه پراید سوار بش ...

باورت میشه ماشین مدل بالاها بدترن  خیلی بی احترامی میکنن  از اونا میترسم . ولی ۲۰۶ آره اوکیه