سلام ، ممنون میشم کسایی که در زمینه روانشناسی تخصص دارن سوالم رو جواب بدن 🌱
من مادرم اکثر رفتار هایی که یک مادر خودشیفته از خود نشان میدهد رو دارد اما مادرم در طول زندگی من من رو از لحاظ مالی مثل خرید لباس و کتاب و تحصیل و کلاس های مختلف و... ساپورت کرده است و کم نذاشته برای من و از لحاظ عاطفی هم در ابتدا من رو درک نمیکنه لما بعد از وخیم در شدن اوضاع و در نهایت به گریه افتادن من با من صحبت میکنه که این موضوع رو حل کنم . اما رفتار های خودشیفته زیادی دارد . ۱_ او به من عشق بی قید و شرط ندارد و فقط اگر خواسته او را انجام بدم من را دوست دارد .۲_ گاهی بی دلیل از من متنفر و گاهی عاشق من است و حد وسط ندارد . او در تمام زندگی ام به من گفته که بدون او هیچی نیستم و کسی من رو دوست نداره ک تمام دستاورد هایم بخاطر اوست و هرچیزی که هستم ک حتی قبول شدن رشته ای که الان دارم میخونم هم بخاطر اوست . ۴_ خیلی همیشه سعی داره در مرکز توجه باشه و بی دلیل بقیه رو خراب میکنه و مدام نقش قربانی بازی میکنه .۵_ مدام بقیه رو تحقیر میکنه ۶_ من برای او مثل وسیله ای هستم که بخاطر موفقیت هام مدام به خودش افتخار میکند و من را دستاورد خودش میداند و در نزد بقیه بارها بارها از خودش و موفقیت های من تعریف میکند اما در زندگی شخصی مدام من رو تحقیر میکند. بخاطر کوچکترین مسائل من رو سرزتش میکند و داد سرم میزند. خودش معتقد است کنترل گر نیست اما مدام من رو کنترل میکند انتقاد ها رو نمیپذیره و متوجه درد و دل های من نمیشود. خیلی ناگهانی مود ش عوض میشه و در لحظه از من متنفر میشه.