2777
2789
عنوان

مادر خودشیفته

600 بازدید | 10 پست

سلام ، ممنون میشم کسایی که در زمینه روانشناسی تخصص دارن سوالم رو جواب بدن 🌱

من مادرم اکثر رفتار هایی که یک مادر خودشیفته از خود نشان می‌دهد رو دارد اما مادرم در طول زندگی من من رو از لحاظ مالی مثل خرید لباس و کتاب و تحصیل و کلاس های مختلف و... ساپورت کرده است و کم نذاشته برای من و از لحاظ عاطفی هم در ابتدا من رو درک نمیکنه لما بعد از وخیم در شدن اوضاع و در نهایت به گریه افتادن من با من صحبت میکنه که این موضوع رو حل کنم . اما رفتار های خودشیفته زیادی دارد . ۱_ او به من عشق بی قید و شرط ندارد و فقط اگر خواسته او را انجام بدم من را دوست دارد .۲_  گاهی بی دلیل از من متنفر و گاهی عاشق من است و حد وسط ندارد . او در تمام زندگی ام به من گفته که بدون او هیچی نیستم و کسی من رو دوست نداره ک تمام دستاورد هایم بخاطر اوست و هرچیزی که هستم ک حتی قبول شدن رشته ای که الان دارم میخونم هم بخاطر اوست . ۴_ خیلی همیشه سعی داره در مرکز توجه باشه و بی دلیل بقیه رو خراب میکنه و مدام نقش قربانی بازی میکنه .۵_ مدام بقیه رو تحقیر میکنه ۶_ من برای او مثل وسیله ای هستم که بخاطر موفقیت هام مدام به خودش افتخار می‌کند و من را دستاورد خودش می‌داند و در نزد بقیه بارها بارها از خودش و موفقیت های من تعریف می‌کند اما در زندگی شخصی مدام من رو تحقیر می‌کند.  بخاطر کوچکترین مسائل من رو سرزتش می‌کند و داد سرم می‌زند. خودش معتقد است کنترل گر نیست اما مدام من رو کنترل می‌کند انتقاد ها رو نمی‌پذیره و متوجه درد و دل های من نمی‌شود. خیلی ناگهانی مود ش عوض میشه و در لحظه از من متنفر میشه.

تخصصی ندارم ولی با توجه به گفته هاتون احتمالا همین رفتارها هم در کودکی با مادرتون شده،😔مادرتون دوستون داره ولی خودش هم درکی از مشکلاتش و آسیب های که به شما میزنه نداره اگه بتونی راضیش کنی پیش مشاور کاربلد برید 

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هیچکس بنظرش کامل نمیاد هیچکی و او از همه بالاتره و بقیه رو تحقیر میکنه . خیلی عصبیه و اصلا نمیشه باهاش صحبت عادی داشت چون یا جواب نمیده یا به دعوا میرسه . من مدام از اون میترسم که نکنه سر کوچکترین کاری که میکنم یهو سرم داد بزنه برای مثال برداشتن بيسکوئيت از جعبه. و دقتی دعوایی پیش میاد بعدا به دروغ به پدرم بدگویی من رو میکنه و موضوع دعوا رو جوری جلوه میده که در نهایت من مقصر میشم . همیشه تو هر مسئله ای من مقصرم حتی اگر زلزله هم بیاد باز از نظر او من مقصرم

تخصصی ندارم ولی با توجه به گفته هاتون احتمالا همین رفتارها هم در کودکی با مادرتون شده،😔مادرتون دوست ...

بله ایشون پدر خودشیفته داشتن . ولی حرف هیچ مشاوری رو قبول نداره حتی وقتی من پیش روانشناس میرم مسخره م هم میکنه و گاهی سر این موضوع به دعوا هم رسیدیم

هیچکس بنظرش کامل نمیاد هیچکی و او از همه بالاتره و بقیه رو تحقیر میکنه . خیلی عصبیه و اصلا نمیشه باه ...

دلم برای مادرت بیشتر سوخت کم و بیش هممون این احساسات و رفتارها رو تجربه کردیم و می‌دونیم وقتی کسی این رفتارها رو داره چقدر درونش نا آرومه مادرت خیلی داره بیشتر از تو رنج می‌کشه هر جور میتونی کمکش کن

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

بله ایشون پدر خودشیفته داشتن . ولی حرف هیچ مشاوری رو قبول نداره حتی وقتی من پیش روانشناس میرم مسخره ...

دیگه اگه نمیاد و قبول نداره شما رو خودت کار کن.متاسفانه اگه ما آگاه نباشیم دقیقااااا یکی میشیم مثه والدینمون،😔 باهاش بحث نکن اگه میگی قبول نداره اصلا نذار بفهمه که میری اما حتما خودت و مسائل مربوط به خودت رو پیگیر باش شاید الان بگی نه من مثه مادرم نمیشم اما اگه زخمهایی که مادرت بهت زده درمان نکنی دقیقا در آینده همون ها رو خودت دررحق بچه ت تکرار خواهی کرد

عزیزم من تخصص خاصی در این زمینه ندارم ، اما یه عمر توسط مادر خودشیفته بزرگ شدم و زندگی کردم ، یه تاپیکی هست که نیل عزیز استارتر هستند ، نسبتا جامع هست ما دخترای آسیب دیده از مادر خودشیفته اونجا جمع شدیم ، من خودم از اون تاپیک خیلی یاد گرفتم و نسبت به رفتار و واکنش نشون دادن بهش آگاه تر شدم و خیلی برام مفید بود 

عنوان تاپیک هست (پیامدها و راهکارهای زندگی با مادر خودشیفته و ازارگر)

زیباترین لحظه ها شانسی نیستند،بلکه بدست خود ما ساخته می‌شوند...
هیچکس بنظرش کامل نمیاد هیچکی و او از همه بالاتره و بقیه رو تحقیر میکنه . خیلی عصبیه و اصلا نمیشه باه ...

عزیزم با توجه به تعاریف تون به احتمال زیاد مادرتون خودشیفته هست ، این رفتار هم مثل اینه که روی پوست تخم مرغ انگار دارین راه میرین چون هررفتاری ممکنه باعث خشم انفجاری یه خودشیفته بشه ،عزیزم مراقب روح زیبات باش ،خودشیفتگی وحشتناکه تلخه ، خودشیفته ها آسیب های زیادی به قربانی هاشون وارد میکنند

بله ایشون پدر خودشیفته داشتن . ولی حرف هیچ مشاوری رو قبول نداره حتی وقتی من پیش روانشناس میرم مسخره ...

گلم خودشیفته هیچ وقت قبول نمیکنه که مشکل داره ، اون خودشو بهترین و بی عیب و نقص ترین میبینه،اگه برات مقدوره پیش یه تراپیست حرفه ای مراجعه کن