2777
2789
عنوان

جای جوش

| مشاهده متن کامل بحث + 228 بازدید | 31 پست

من خیار یخ زده هرروز ب پوستم زدم خیلی کمرنگ شدن خیلی

همچی تموم شد و برای همیشه تو رفتی💔امیدوارم بعد از تو به آرامش برسم💔 تابستونی که توی اون از دست دادم و هیچی بدست نیاوردم....😅الان تنهای تنهام و ناامید، روزای پوچ و خالی پشت هم داره میگذره تازه دانشگاهم باید برم افسرده شدم و حوصله ندارم حتی خداهم منو تنها گذاشته... این روزا حالم بهتره تازه خودمو و خدارو پیدا کردم تازه به آرامش نزدیک تر شدم ولی هنوز بهش نرسیدم...شکر❤روزای درهم برهم و شلوغ روزایی که مغزم موقع خواب هم بیداره روزایی که ته ته ته قلبم به رویاهام فکر میکنم و امید میگیرم🌱💔 من دیگه حوصله و ذوق هیچیو ندارم...12.9🖤 چقد بده ی سری حرفا عین سیلی باشه تو صورتت...۱.۱۸🖤۲.۹ کاش قلبم تپیدن بلد نبود...🙂 همیشه فکر میکردم زمانی که به یه سری چیزا برسم حالم خوب میشه ولی نشد که نشد، برعکس داره حالم بدتر میشه😪...۳.۲۳.چه بود زندگی اگر تو نمیرسیدی؟؟؟💍♥️💑.باز دلم مثل همیشه خالیه💔دیگه دنیا واسه من تاریکه،زندگی کوره رهی باریکه،آخر قصه ی من نزدیکه...💔۴.۲۵.داره تموم میشه دیگه...💔 یک روز قبل تولدم عشق بین ما هم تموم شد.امیدوارم هیچوقت جلوی راهم سبز نشی🙂🖤 خدایا برایم معجزه ای بفرست...🤲

پس ابرسانو هرشب بزن اگه خیلیم قدیمی نیستن یه ترمیم کننده هم بزنولی ابرسان خیلی موثرهمن بدنم جوش میزن ...

من روتینم کامله کمرنگ ترم شدن ولی میخوام برن کامل🫠همون سی گل خوبه؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصولی درمان کنید

مشاوره رایگان در روبیکا گرفتی؟

کارشناسان پوست و مو شرکت لیاتیم

trustisho

🙋🏻‍♀️معرف شما هستم برای کار در خانه🛍️با محصولات پوست و مو 🇨🇭برند تراست......هم میتونی مشاوره رایگان پوست و مو بشی و به قیمت تولید خرید کنی👉🏻 هر سوالی داری در روبیکا هستم TRUSTISHO فروش مشاوره خرید ووووو                              🛍️  فروشنده قوی =مصرف کننده قوی
واقعا؟ چه موقع میزنیمن شبا بعد اینکه صورتمو شستم میزنم تا صبح

من یه شب ترمیم کننده میزنم یه شب ازلائیک اسید 

البته مال من جای جوشای قرمز بودن خودم که از روند راضیم واقعا قبلا انقد زیاد بود رو گونه هام شبیه لبو شده بودم

هیچ دليلی ندارد به توهمات و خرافات ديگران احترام بگذاريد. از انجا که هیچ چیز مقدس نیست حق نقد عقايد و مقدسات و افکار ، جزو حقوق اوليه هر انسان آزاد اندیش است.

جدی؟ امتحانش مبکنم ممنون

اره از وسط نصف کن بذار یخچال یخ ک زد بزن ب پوستت باز فردا خواستی بزنی یک سانت از خیاره رو جدا کن و بزن.خیلی عالیه هرروز استفاده کن

همچی تموم شد و برای همیشه تو رفتی💔امیدوارم بعد از تو به آرامش برسم💔 تابستونی که توی اون از دست دادم و هیچی بدست نیاوردم....😅الان تنهای تنهام و ناامید، روزای پوچ و خالی پشت هم داره میگذره تازه دانشگاهم باید برم افسرده شدم و حوصله ندارم حتی خداهم منو تنها گذاشته... این روزا حالم بهتره تازه خودمو و خدارو پیدا کردم تازه به آرامش نزدیک تر شدم ولی هنوز بهش نرسیدم...شکر❤روزای درهم برهم و شلوغ روزایی که مغزم موقع خواب هم بیداره روزایی که ته ته ته قلبم به رویاهام فکر میکنم و امید میگیرم🌱💔 من دیگه حوصله و ذوق هیچیو ندارم...12.9🖤 چقد بده ی سری حرفا عین سیلی باشه تو صورتت...۱.۱۸🖤۲.۹ کاش قلبم تپیدن بلد نبود...🙂 همیشه فکر میکردم زمانی که به یه سری چیزا برسم حالم خوب میشه ولی نشد که نشد، برعکس داره حالم بدتر میشه😪...۳.۲۳.چه بود زندگی اگر تو نمیرسیدی؟؟؟💍♥️💑.باز دلم مثل همیشه خالیه💔دیگه دنیا واسه من تاریکه،زندگی کوره رهی باریکه،آخر قصه ی من نزدیکه...💔۴.۲۵.داره تموم میشه دیگه...💔 یک روز قبل تولدم عشق بین ما هم تموم شد.امیدوارم هیچوقت جلوی راهم سبز نشی🙂🖤 خدایا برایم معجزه ای بفرست...🤲

میشه بگی ترمیم کننده چی زدی؟ ممنون

سوکرالفیت پلاس راکوتن

هیچ دليلی ندارد به توهمات و خرافات ديگران احترام بگذاريد. از انجا که هیچ چیز مقدس نیست حق نقد عقايد و مقدسات و افکار ، جزو حقوق اوليه هر انسان آزاد اندیش است.

پس ابرسانو هرشب بزن اگه خیلیم قدیمی نیستن یه ترمیم کننده هم بزنولی ابرسان خیلی موثرهمن بدنم جوش میزن ...

برای جوش بدن میگفتن اسپری اردن خوبه من تازه گرفتم حالا استفاده کنم ببینم چطوره و اینکه به جای صابون بدنتو با شامپو بدن بشور

لایک نکن  

من هر شب میزنم به نظرت بده یا خوب

بنظرم اگه مشکلت جدیه با یه بیوتی تراپیست مشورت کن چون من متخصص نیستم تجربه استفادم رو بهت گفتم

من چندجلسه فیشال رفتم خانومه اول گفت ازلائیک رو تا یه هفته دوشب درمیون بزن که مثلا پوست بهش شوک وارد نشه 

به مراتب جلسات بعدم چیزای دیگه مث نیاسینامید اضافه کرد به روتینم