2777
2789

دکتر برام تجویز کرده آدل روانکاوی شدم چند جلسه مشاوره و مشاور تشخیص افسردگی داد .بعد ارجاع دادن به روان پزشک رفتم پیش روان پزشک هالوپیردول و سیتالوپرام برام داد .

کسی تجربه داره ؟چه حالت هایی داشتین اثر مثبتی تکی شما ایجاد شد؟؟؟

من خیلی نشخوار ذهنی دارم و خیلی گریه میکنم روز به روز دارم از اجتماع دور میشم قبلا اینجوری نبودم .

فقط برو تو اجتماع

اینقدر سرت رو شلوغ کن که وقت فکر کردم نداشته باشی

منم همین مشکلات رو دارم

این قرص ها هیچ تاثیری ندارن جز اینکه خواب آلود میکنن

من فقط شبا میخورم که زود خوابم ببره

ما دخترهای غمگین شانزده ساله ای بودیم که فکر میکردیم اگر میشد رنگ موهایمان را روشن کنیم ، تکلیفمان هم روشن می شد. ما ، با ماتیک های قایمکی و کابوس های یواشکی و آرزوهای دزدکی . ما و کارت پستال هایِ « سوختم خاکسترم را باد برد ، بهترین دوستم مرا از یاد برد» ... ما و شعرهای دوران مدرسه ، اولین دست نوشته هایی که توی دفتر ِ  کوچک یادداشت می نوشتیم و مشاور دیوانه به خیال اینکه این یک نامه برای پسر مردم است از ما می دزدید .ما ، که تمام عمر ترسیدیم دختر بدی باشیم . ترسیدیم مقنعه هایمان چانه دار نباشد و چشم سفید باشیم . ما که توی کتاب هایمان فروغ نداشتیم ، چون فروغ میان بازوان یک مرد گناه کرده بود ، ما فقط یادگرفتیم مثل کبری تصمیم های خوب بگیریم ، و آن مرد ؛ هر که می خواهد باشد . مهم این است که داس دارد…

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

فقط برو تو اجتماعاینقدر سرت رو شلوغ کن که وقت فکر کردم نداشته باشیمنم همین مشکلات رو دارماین قرص ها ...

من سيتالوپرام ميخوردم و سركار ميرفتم صبح زودم راحت بيدار ميشدم

اتفاقا خاب رو كم ميكنه و نبايد شب بخوري

هر دارويي تجربه شما نيست بعضي ها هم در شرايطي هستن ك بايد دارو مصرف كنن اگه خداي نكرده خودكشي كرد شما پاسخگو هستي؟ شما يا بقيه ك ميگيد دارو نخور شرايط طرف مقابل رو ميدونيد؟ 

لطفا اگه بالاي ٤٠ سال هستي بهم بگو هر جا ديدي منو يا توي تاپيك اخرم

من سيتالوپرام ميخوردم و سركار ميرفتم صبح زودم راحت بيدار ميشدماتفاقا خاب رو كم ميكنه و نبايد شب بخور ...

من تجربه خودم رو گفتم

ایشون باید تجویز پزشکشون. و اولویت قرار بدن

ما دخترهای غمگین شانزده ساله ای بودیم که فکر میکردیم اگر میشد رنگ موهایمان را روشن کنیم ، تکلیفمان هم روشن می شد. ما ، با ماتیک های قایمکی و کابوس های یواشکی و آرزوهای دزدکی . ما و کارت پستال هایِ « سوختم خاکسترم را باد برد ، بهترین دوستم مرا از یاد برد» ... ما و شعرهای دوران مدرسه ، اولین دست نوشته هایی که توی دفتر ِ  کوچک یادداشت می نوشتیم و مشاور دیوانه به خیال اینکه این یک نامه برای پسر مردم است از ما می دزدید .ما ، که تمام عمر ترسیدیم دختر بدی باشیم . ترسیدیم مقنعه هایمان چانه دار نباشد و چشم سفید باشیم . ما که توی کتاب هایمان فروغ نداشتیم ، چون فروغ میان بازوان یک مرد گناه کرده بود ، ما فقط یادگرفتیم مثل کبری تصمیم های خوب بگیریم ، و آن مرد ؛ هر که می خواهد باشد . مهم این است که داس دارد…

دارو وقتی لازمه حتتتتما باید مصرف بشه.

منم مصرف میکنم. چند ساله. تداخلی هم تو کار و فعالیتم ایجاد نکرده.

اتفاقا کارم فکریه و نیاز به تمرکز داره.

یک عزیز من پزشکه... خودش در جریان مصرف کردن داروی من هست. اتفاقا میگه لازمه...

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
فقط برو تو اجتماعاینقدر سرت رو شلوغ کن که وقت فکر کردم نداشته باشیمنم همین مشکلات رو دارماین قرص ها ...

مجبورم عزیزم همسرم بهم نامردی کرد نمیتونم هضم‌کنم با بچه ۱ ساله موندم چه‌کنم دوساله رابطه جنسی هم ندارم یعنی همسرم پس میزنه منو چون فکر کنم اون خانوم هست 

من سيتالوپرام خوردم راضي بودمالبته دو هفته اول يا ده روز اول حالت تهوع داشتم اما دكتر گفت تحمل كن در ...

سیتا هنوز شروع نکردم ولی هالو خوردم یکم اول شاد شدم بعد عصبی .

مجبورم عزیزم همسرم بهم نامردی کرد نمیتونم هضم‌کنم با بچه ۱ ساله موندم چه‌کنم دوساله رابطه جنسی هم ند ...

درکت میکنم عزیزم 

خیلی سخته

سعی کن یه شغل برای خودت پیدا کنی

درکت میکنم عزیزم خیلی سختهسعی کن یه شغل برای خودت پیدا کنی

نمیزاره برم سر کار 😔😔😔کار روز و شبم شده گریه حس ناکافی بودن عزت نفس و اعتماد به نفسمو ازم گرفته .حس میکنم ی انسان پوچم

وقتي دو تا قرص باهم ميدن دليل داره بايد دوتاش رو باهم بخوري

منتظرم پدرم برام بخره.شوهرم‌خبر نداره قرص میخورم اگه بفهمه که میگه تو روانیدهستی و بهونه میگیره واذیت میکنه 

نمیزاره برم سر کار 😔😔😔کار روز و شبم شده گریه حس ناکافی بودن عزت نفس و اعتماد به نفسمو ازم گرفته . ...

خانوادت میدونن اذیتت میکنه؟حمایتت نمیکنن؟

منتظرم پدرم برام بخره.شوهرم‌خبر نداره قرص میخورم اگه بفهمه که میگه تو روانیدهستی و بهونه میگیره واذی ...

روزاي اول مصرف دارو سعي كن يك ادم مطمين در جريان مصرف باشه و قرصها رو ب ميزان كم در حد مصرف يك هفته بهت بدن و بعد دوباره بابات برات بيارن

لطفا اگه بالاي ٤٠ سال هستي بهم بگو هر جا ديدي منو يا توي تاپيك اخرم

روزاي اول مصرف دارو سعي كن يك ادم مطمين در جريان مصرف باشه و قرصها رو ب ميزان كم در حد مصرف يك هفته ...

نگو که قرص حواسم نبود یه جا خوردم 😭😭😭😭میترسم حالم بدشه