2777
2789

ایت الله ضیائی دربارش گف

بگو انجام بده خواهرت

رودش زخمه؟

فتنه ها در سر دین و وطن است*این دو لفظ است كه اصل فِتَن است*صحبتِ دین و وطن یعنی چه؟*دینِ تو،موطن من یعنی چه؟*همه عالم همه كس را وطن است* همه جا موطنِ هر مرد و زن است

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی چی روده

روده زخمه

فتنه ها در سر دین و وطن است*این دو لفظ است كه اصل فِتَن است*صحبتِ دین و وطن یعنی چه؟*دینِ تو،موطن من یعنی چه؟*همه عالم همه كس را وطن است* همه جا موطنِ هر مرد و زن است

https://www.aparat.com/v/iZdbT/درمان_کولیت_روده(استاد_ضیایی)طب_اسلامی_شیعه

روده زخمه

ببینم روده زخم یعنی چی ؟ میشه توضیح بدی درداش چجوریه ؟ چون من جراحی کیست درمویید عمل باز انجام دادم الان دوهفتست دردای روده وحشتناک و دور نافم یکم بالاتر برام اومده که حتی دستشویی فرنگی هم میرم بعد مدفوع کردن از درد میزنم زیر گریه میشه علاعم زخم روده بگی خدایی نکرده نکنه من اینطور شدم ؟ پدرم دراومده بقران نمیدونم علاعمش چیه ؟ 

ببینم روده زخم یعنی چی ؟ میشه توضیح بدی درداش چجوریه ؟ چون من جراحی کیست درمویید عمل باز انجام دادم ...

والا پسرعموم داره كولیت

تو مدفوع خون هست 

ویا اسهال شدید میشی یا یبوست شدید

والا پسرعموم داره كولیت تو مدفوع خون هست  ویا اسهال شدید میشی یا یبوست شدید

اهان ممنونم عزیزم والا من یبوست هستم ولی همش الان بعد جراحیم درد روده دارم که همش دارم گریه میکنم خدا نصیب هیچگی نکنه

اهان ممنونم عزیزم والا من یبوست هستم ولی همش الان بعد جراحیم درد روده دارم که همش دارم گریه میکنم خد ...

ان شاء الله شفا بگیری عزیزم