2777
2789
عنوان

خواهر همسرم

577 بازدید | 10 پست

ما یه دوره ی شام  خانوادگی داریم که پونصد هزار تومان اعضا به میزبان پرداخت میکنند. حالا این سری که خونه ی ما بود خواهر همسرم سهم خودشو پرداخت نکرده، الان سه ماهه گذشته، اما به روی خودش نیاورده(میدونم کلا آدم رندی هست) 

به همسرم گفتم، گفت میگم بهش، اما میدونم روش نمیشه وگرنه سه ماه نمیگذشت!!! 

به نظر شما به روش بیارم؟؟ چه طوری بگم؟ 

دوره هم تموم شده که ما بخوایم خونه ی اونا جبران کنیم، آخرین نفر ما بودیم و دیگه تکرار نمیشه

بحث پول نیست از رند بودنش بدم میاد و از کم رویی و بی حواسی شوهرم و بزرگواری ما سو استفاده میکنه، چون بارها وسیله و لباس و. کتاب و کفش ازم گرفته و پس نداده یا گفته دادم یاگم شده!!!! 

البته دیگه چیزی بهش قرض نمیدم و رابطمو کم کردم

پ. ن

سوال دوستمه، منم نمیدونستم چی بگم گفتم اینجا بپرسیم

وقتی خداوند شبان من است از که بترسم🕊🎚⛪ای پدر ما که در آسمانی......نام تو مقدس باد.پادشاهی  تو بیاید،اراده ی تو آنچنان که در آسمان است در زمین نیز جاری شود.نان کفافه ی مارا امروز بده،قرض های ما را برما ببخش.....چنان که ما نیز قرض داران خود را میبخشیم.مارا در آزمایش نیاور،بلکه از شریر رهایی ده.زیرا پادشاهی و قوت جلال تا ابد از آن توست.آمین✝️📿برای آنها که شما را آزار میدهند،دعای خیر نمایید متی۴۵:۵(اولین کاربری ۱۳۹۶)مسیحی آریایی هستم، مستدام باد ایران کوروش.

ب نظرم ۵۰۰ ارزش نداره

بلخره خواهرشوهر جز خانواده آدمه 

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

تو جمع حرفشو بندازه و از اون جمع ها باز یه چیزی وسط بیاره همه بحثشون اون که شد بگه ما دیگه قبول نمیکنیم این وسط جرزنی شد فلانی پنصدشو نداد و به شوخی و با خنده این مدلی بگه همه هم بدونن

ما داستان را از زبان شیطان نشنیده ایم 

نفری ۵۰۰تومن یا کلن ۵۰۰تومن سهم خواهرش چقدره

نفری

وقتی خداوند شبان من است از که بترسم🕊🎚⛪ای پدر ما که در آسمانی......نام تو مقدس باد.پادشاهی  تو بیاید،اراده ی تو آنچنان که در آسمان است در زمین نیز جاری شود.نان کفافه ی مارا امروز بده،قرض های ما را برما ببخش.....چنان که ما نیز قرض داران خود را میبخشیم.مارا در آزمایش نیاور،بلکه از شریر رهایی ده.زیرا پادشاهی و قوت جلال تا ابد از آن توست.آمین✝️📿برای آنها که شما را آزار میدهند،دعای خیر نمایید متی۴۵:۵(اولین کاربری ۱۳۹۶)مسیحی آریایی هستم، مستدام باد ایران کوروش.

وا😑

ولش کن  احتمالا خواهرشوهرست

چه دور همه مسخره ای

😂😂