belaaa مدیر استارتر عضویت: 1400/06/15 تعداد پست: 2371 عنوان چی کار کنم لپه زود بپزه 3551 بازدید | 17 پست الان مامانم زنگ زده که دیر میام خودت قیمه درست کن . درحالی که باید لپه ها رو از دیشب خیس میکردم . چه کار کنم 1403/06/29 | 11:14 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نیلوفرخانوووم۵ عضویت: 1401/12/17 تعداد پست: 17701 بریز زودپز قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑
لاک00جیغ عضویت: 1401/10/22 تعداد پست: 10067 یه جا دیدم حین پخت قاشق مینداخت داخل حبوبات که زود بپزه 🙄 چرا بزایم پسری٬ جامو بندازه پشت دری ٬ روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری👑👑🤭😁
کبوتران عضویت: 1396/07/16 تعداد پست: 9966 لپه زود میپزهنهایت دیکه یک ساعت ونیم مواظب افکار،گفتار و رفتار خود باشیم که میشود عادت،شخصیت و سرنوشت مان
سهیلاگلزارم عضویت: 1401/12/17 تعداد پست: 48388 لپه رو جدا بپز بزار له بشه روزی لباسی خواهی خرید که مرگ در ان اتفاق میفتد بی آنکه بدانی......از بس که جوان مرد کسی پیر نشد 😔😔
باراننننننااااا عضویت: 1403/05/09 تعداد پست: 7530 با آب داغ بشورش آب جوش بریز تو قابلمه با نمک بزار رو گاز سریع میپزه
belaaa مدیر استارتر عضویت: 1400/06/15 تعداد پست: 2371 و اینکه زودپز مون رو دادیم به مامان بزرگم ، مهمون داشت دو شب پیش ، متل خودش خراب بود🤦🏻♂️
ریحانه۲۴ عضویت: 1402/07/24 تعداد پست: 18494 لپه کلا پختی نداره سریع بذار قابلمه تا پیاز و گوشت و تفت میدی اونم نیم پز شده فقط آبش و خالی کن تا نفخش کمتر بشه بعد به موادت اضافه کن
مااااه عضویت: 1394/04/28 تعداد پست: 1222 یه کوچولو جوش شیرین بریزی له میشه. خیلی کم بریز اندازه ی یه نخود
فرییال عضویت: 1403/02/10 تعداد پست: 1370 لپه ک فوری میپزهمن خودم هیچ وقت خیس نمیکنم ، آب جوش میریزم روشمیشورمش بعد با پیاز تفت میدم و خورشت رو بار میزارمتو بنظرم نگران پخت گوشت باشگوشت رو سوا بذار تو زود پز ، یه وقت لپه هارو نذاری تو زودپزااااوا میره
belaaa مدیر استارتر عضویت: 1400/06/15 تعداد پست: 2371 لپه کلا پختی نداره سریع بذار قابلمه تا پیاز و گوشت و تفت میدی اونم نیم پز شده فقط آبش و خالی کن تا ن ... بزارم آب تو قابلمه بجوشه بعد لپه هارو بریزم تا بپزه ؟
belaaa مدیر استارتر عضویت: 1400/06/15 تعداد پست: 2371 لپه ک فوری میپزهمن خودم هیچ وقت خیس نمیکنم ، آب جوش میریزم روشمیشورمش بعد با پیاز تفت میدم و خورشت ر ... واقعا ؟ ت گوگل زده حداقل دوساعت طول میکشه ، من ترسیدم
ریحانه۲۴ عضویت: 1402/07/24 تعداد پست: 18494 بزارم آب تو قابلمه بجوشه بعد لپه هارو بریزم تا بپزه ؟ نه من آب و لپه رو با هم میریزم تا جوش بیاد زود میپزه،گوشت و پیازت و تفت بده بعدم اگه گوشت گوساله میخوای بزاری بیشتر نکران پخت اون باش مگه از مرغ استفاده کنی دو ساعته ناهارت آمادس.